Δευτέρα, 13 Ιουλίου, 2020

Ένα αντιαεροπορικό και ένα παλιό Chevrolet για τον εφοπλιστή της Βούλας

Βρέθηκαν σε κοντέινερ στον Πειραιά – Στο μικροσκόπιο των αρχών

konteinerΑντιαεροπορικό όπλο αλλά και ένα αυτοκίνητο Chevrolet, βρήκαν οι Αρχές σε δύο εμπορευματοκιβώτια στον Πειραιά που συνδέονται με τον επιχειρηματία, στο σπίτι του οποίου διεξάγονται έρευνες για όπλα και το ενδεχόμενο συσχέτισής τους με τη Χρυσή Αυγή.

Συγκεκριμένα, από τον έλεγχο που έκαναν ο Σώμα Διώξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) σε συνεργασία με το 5ο τελωνείο του Πειραιά, στο ένα κοντέινερ βρέθηκε καναδικό αντιαεροπορικό της δεκαετίας του ’40, το οποίο είναι αποσυναρμολογημένο, αλλά ακόμη δεν γνωρίζουν εάν είναι πλήρως λειτουργικό ή όχι.

Στο άλλο εμπορευματοκιβώτιο βρέθηκε ένα αυτοκίνητο Chevrolet το οποίο οι αρχές ερευνούν προκειμένου να δουν εάν υπάρχει μέσα σε αυτό οπλισμός.

Την Τρίτη οι δικαστικές Αρχές με τη συνδρομή της Αστυνομίας έκαναν έρευνα στη βίλα επιχειρηματία στο Πανόραμα της Βούλας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, στην οικία του επιχειρηματία έχουν βρεθεί:

Επτά (7) πυροβόλα όπλα, για τα οποία υφίσταται άδεια κατοχής κυνηγετικών όπλων, χωρίς όμως να εμπίπτουν στην κατηγορία αυτή. Όπλο ιδίου τύπου βρέθηκε σε παράλληλη έρευνα σε οικία του στο Παλαιό Φάληρο,
δεκατρία (13) πυροβόλα όπλα, για τα οποία υφίσταται μεν άδεια κατοχής κυνηγετικών όπλων, πλην όμως εξετάζεται αν εμπίπτουν στην κατηγορία αυτή,
εξήντα (60) μαχαίρια διαφόρων τύπων – πεταλούδες – στιλέτα,
δέκα (10) διόπτρες κατεύθυνσης στόχων laser και
δύο (2) συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης taser

Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας έχει οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη και στο πρόσφατο παρελθόν για παράνομη κατοχή όπλων, ενώ έχει κατηγορηθεί και για οικονομικές ατασθαλίες.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By