Τρίτη, 20 Αυγούστου, 2019

Βαριές «καμπάνες» αναμένονται για τα επεισόδια μεταξύ Αιγάλεω και ΑΕΚ

Τί γράφει το φύλλο αγώνα – Και οι δύο ομάδες αναμένεται να τιμωρηθούν με χρηματικό πρόστιμο και αποκλεισμό της έδρας τους

ÁÉÃÁËÅÙ - ÁÅÊ (Ã ÅÈÍÉÊÇ 2013-2014)

 

Τα επεισόδια μεταξύ οπαδών στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» που στιγμάτισαν το ματς του Αιγάλεω με την ΑΕΚ αναμένεται να στοιχίσουν και στις δύο ομάδες.

Διαβάστε όσα έγραψε μεταξύ άλλων στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής Παναγιώτης Γαβρίλης:

«Η έναρξη του αγώνα καθυστέρησε για περίπου 30 λεπτά επειδή σχεδόν 20 λεπτά πριν την έναρξη, περίπου 30 φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο από την κερκίδα που βρίσκεται πίσω από το ένα τέρμα.Διέσχισαν τον αγωνιστικό χώρο όπου έκαναν προθέρμανση οι ομάδες και κατευθύνθηκαν προς τους φιλάθλους των γηπεδούχων, φτάνοντας ως το πέταλο που βρίσκεται στο άλλο τέρμα και αντάλλαξαν μεταξύ τους διάφορα αντικείμενα».

«Με την είσοδο της αστυνομίας, αλλά και με τη βοήθεια των παραγόντων των δύο ομάδων απομακρύνθηκαν οι φίλαθλοι. Στη συνέχεια, στο χώρο των αποδυτηρίων μου δόθηκε η διαβεβαίωση για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα».

«Στο 52ο λεπτό χτυπήθηκε ο β” βοηθός μου στο κεφάλι με αντικείμενο, το οποίο εκτοξεύθηκε από την εξέδρα των φιλοξενούμενων πίσω από το τέρμα του και για το λόγο αυτό διέκοψα το ματς για περίπου δύο λεπτά».

«Στο 89ο λεπτό του αγώνα και αμέσως μετά την επίτευξη τέρματος της φιλοξενούμενης ομάδας, φίλαθλοι των φιλοξενούμενων εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και ταυτόχρονα εισήλθαν και φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας. Εισήλθαμε στα αποδυτήρια και ο αγώνας διακόπηκε για 7 λεπτά. Μετά τη βεβαίωση του επικεφαλής της αστυνομίας επανήλθαμε στον αγωνιστικό χώρο και ο αγώνας ολοκληρώθηκε κανονικά.Μετά τη λήξη του αγώνα και κατευθυνόμενοι προς τη φυσούνα με τη βοήθεια της αστυνομίας, δεχθήκαμε επίθεση με πλαστικά καθίσματα και μπουκάλια από φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας. Πριν την είσοδό μας στα αποδυτήρια δεχθήκαμε χτυπήματα από φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας, οι οποίοι είχαν εισέλθει στη φυσούνα. Εγώ χτυπήθηκα στην αριστερή μου ωμοπλάτη. Ο α” βοηθός μου δέχθηκε τρικλοποδιές και κλωτσιές και ο β” βοηθός μου δέχθηκε χτυπήματα στο πρόσωπο, στο αριστερό χέρι και στο αριστερό πόδι».

Σημειώνεται πως με βάση τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα, το πιθανότερο είναι πως οι δύο ομάδες θα τιμωρηθούν με χρηματικό πρόστιμο και αποκλεισμό της έδρας τους.

By