Παρασκευή, 23 Αυγούστου, 2019

ΔΗΜΑΡ: Αντιδράσεις για τη χρηματοδότηση των κομμάτων

«Η ΔΗΜΑΡ σταθερά υποστηρίζει τη μείωση του οικονομικού κόστους του πολιτικού συστήματος αλλά ταυτόχρονα, τάσσεται υπέρ της χρηματοδότησης των κομμάτων με ισότιμο τρόπο»

dimar

Οι ρυθμίσεις του υπουργείου Εσωτερικών για τη χρηματοδότηση των κομμάτων και τον τηλεοπτικό χρόνο προβολής έχουν προκαλέσει την αντίδραση της Δημοκρατικής Αριστεράς, εν όψει των εκλογών του Μαΐου.

«Οι ρυθμίσεις δεν είναι ούτε αθώες, ούτε αντικειμενικές» δήλωσε την Παρασκευή ο εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ στην αρμόδια διακομματική επιτροπή, Χρήστος Μαυροκεφαλίδης.

«Με πρόσχημα τα αποτελέσματα των προηγούμενων ευρωεκλογών (2009), σε μια τελείως διαφορετική στιγμή του πολιτικού συστήματος, διαμορφώνονται επιλογές στήριξης, κυρίως του ΠΑΣΟΚ αλλά και της ΝΔ. Όχι μόνο αγνοούν τη δημιουργία νέων πολιτικών σχηματισμών, όπως η ΔΗΜΑΡ, αλλά υποβαθμίζουν τη μόνη πρόσφατη ετυμηγορία του ελληνικού λαού, όπως προέκυψε από τις κάλπες του 2012», τόνισε ο κ.Μαυροκεφαλίδης.

«Η ΔΗΜΑΡ σταθερά υποστηρίζει τη μείωση του οικονομικού κόστους του πολιτικού συστήματος αλλά ταυτόχρονα, τάσσεται υπέρ της χρηματοδότησης των κομμάτων με ισότιμο τρόπο» υπογράμμισε ο Χρήστος Μαυροκεφαλίδης.

By