Δευτέρα, 25 Μαΐου, 2020

Μάνος Ματσαγγάνης: Αποχώρησε τελικά;

Τι απαντά στο λογαριασμό του στο facebook

dimar1«Όχι, δεν έχω αποχωρήσει από τη ΔΗΜΑΡ. Όπως έχω πει εδώ και αρκετό καιρό, εντάχθηκα στο χώρο της δημοκρατικής αριστεράς τρεις δεκαετίες προτού ιδρυθεί το κόμμα της Δημοκρατικής Αριστεράς. Αλλάζω γνώμη κάθε φορά που κάποιος με πείθει με επιχειρήματα για το αντίθετο(όχι και πολύ συχνά). Αλλά δεν σκοπεύω να αλλάξω τη βασική πολιτική φιλοσοφία μου (too late for that)» απαντά ο Μάνος Ματσαγγάνης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Μετά τη δημοσίευση του άρθρου του www.iefimerida.gr (βλ. την παρακάτω ανάρτηση του Constantinos Alexacos) έχω δεχθεί σωρεία τηλεφωνημάτων από εκπροσώπους τηλεοπτικών σταθμών οι οποίοι με προσκαλούν να εμφανιστώ στο βραδινό δελτίο.

Δεν ξέρω τι να πρωτοθαυμάσω από όλη αυτή την ιστορία. Το πώς ένα σημείωμα που δημοσιεύθηκε στο fb στις 12 Ιουνίου αναπαράγεται από έναν όχι ακριβώς έγκυρο ιστότοπο στις 20 Ιουνίου και προκαλεί τρικυμία σε ένα φλυτζάνι τσάι (που λένε και οι άγγλοι); Οκτώ ολόκληρες μέρες μετά; (Τι στο καλό, τόσο δυσνόητα είναι τα κείμενά μου;) Το πώς κατασκευάζεται η είδηση περί αποχώρησής μου από τη ΔΗΜΑΡ; Το πώς η δήθεν αποχώρησή μου θεωρείται ενδιαφέρουσα είδηση την ημέρα της κρίσιμης συνάντησης των τριών αρχηγών (λες και δεν έχουμε σοβαρότερα θέματα να συζητάμε);

Όχι, δεν έχω αποχωρήσει από τη ΔΗΜΑΡ. Όπως έχω πει εδώ και αρκετό καιρό, εντάχθηκα στο χώρο της δημοκρατικής αριστεράς τρεις δεκαετίες προτού ιδρυθεί το κόμμα της Δημοκρατικής Αριστεράς. Αλλάζω γνώμη κάθε φορά που κάποιος με πείθει με επιχειρήματα για το αντίθετο (όχι και πολύ συχνά). Αλλά δεν σκοπεύω να αλλάξω τη βασική πολιτική φιλοσοφία μου (too late for that).

Ναι, θα συνεχίσω να λέω τη γνώμη μου (αυτό έλειπε), και να την δημοσιοποιώ κάθε φορά που το θεωρώ απαραίτητο (όχι και πολύ συχνά, πλέον). Λυπάμαι εάν αυτό ενοχλεί – δεν είναι η πρόθεσή μου. Αλλά, για να είμαι ειλικρινής, δεν με απασχολεί και πολύ.

Και τώρα θα παρακαλούσα να συγκεντρωθούμε σε πιο σοβαρά ζητήματα – ναι;»

(Visited 1 times, 1 visits today)
By