Κυριακή, 9 Αυγούστου, 2020

Παγκόσμιο βραβείο Design για το νέο Ζαχαροπλαστείο του Στέλιου Παρλιάρου

Το νεοϋορκέζικο περιοδικό “Travel & Leisure” βράβευσε με το 1ο βραβείο στο διαγωνισμό Best Retail Space, το νέο κατάστημα του Στέλιου Παρλιάρου στη Κηφισιά , σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα Στέλιο Κόη, «Kois Associates Architects».

«Η Γλυκές Αλχημείες, είναι ένα ζαχαροπλαστείο στην Αθήνα, που δημιουργεί μία ατμόσφαιρα μυστηρίου γύρω από τα άφθονα προϊόντα του, εκθέτοντάς τα σε βιτρίνες με γυάλινες επιφάνειες, σε ένα χώρο που σε κάνει να αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι στο εργαστήριο ενός μάγου. Βάζα, μπουκάλια, δοχεία και δίσκοι γεμάτοι με γλυκά, μαρμελάδες, σοκολάτες και ζαχαρωτά γεμίζουν το χώρο, ο οποίος φωτίζεται θεατρικά από την οροφή. Το φως του ήλιου διαθλάται μέσα από τα ψηλά μεταλλικά ράφια, τονίζοντας τις επιφάνειες του ακατέργαστου ξύλου, του εμφανή μπετόν και τα εκλεπτυσμένα γλυκά που εκτίθεντο στις βιτρίνες.» , είναι οι λέξεις με τις οποίες περιγράφει το περιοδικό T+L, τον νικητή του φετινού διαγωνισμού.

[custom_gallery id=»3712″]

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By