Τετάρτη, 15 Ιουλίου, 2020

Ζώης: Δεν στηρίζουμε την κυβέρνηση

Επίθεση σε Σαμαρά έκανε ο πρόεδρος του κόμματος «Νέα ΜΕΡΑ»

New Political Party "New Day" / Νέο πολιτικό κόμμα «Νέα ΜΕΡΑ»«Η αυλαία έπεσε και το θέατρο σκιών παραχωρεί τη θέση του στη νέα πραγματικότητα» δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος «Νέα ΜΕΡΑ», Χρήστος Ζώης, σχολιάζοντας τις εξελίξεις.

Σήμερα συνεδρίασε η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος προκειμένου να σταθμίσει και να αξιολογήσει τα νέα δεδομένα, και σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η «Νέα ΜΕΡΑ», η οποία διαθέτει δυο βουλευτές, δεν θα στηρίξει την κυβέρνηση, εάν αυτή ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή.

Ο κ. Ζώης στη δήλωσή του εκτιμά ότι το θέμα της ΕΡΤ είναι το πρόσχημα για την πολιτική κρίση, και υποστηρίζει ότι η πραγματική αιτία είναι «η υπαγορευμένη από τους δανειστές αδιέξοδη πολιτική του μνημονίου» και θεωρεί ότι «η δημόσια παραδοχή του λάθους από το ΔΝΤ ανέδειξε περίτρανα το έλλειμμα σχεδίου και πολιτικής της τρικομματικής κυβέρνησης».

Εξάλλου, επιτέθηκε στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά λέγοντας πως «μετά τις τελευταίες εξελίξεις, «γαντζωμένος» από την εξουσία, δεν διστάζει να απονείμει έπαινο στον κ. Βενιζέλο και να ταυτίσει τη ΝΔ με το διεφθαρμένο, αναξιόπιστο και υπό κατάρρευση ΠΑΣΟΚ».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By