Σάββατο, 4 Ιουλίου, 2020

Η Βανδή έβαλε τέλος στη συνεργασία με τον Σφακιανάκη

Η Βανδή ακύρωσε τη συνεργασία με τον Σφακιανάκη λόγω της  Χρυσής Αυγής

notis_vandi672

Αλυσιδωτές αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του γνωστού τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη που καλούσε τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν τη Χρυσή Αυγή και δήλωσε «αν κάποιο κόμμα θα μπορούσε να κυβερνήσει σωστά την Ελλάδα, αυτό θα ήταν η Χρυσή Αυγή».

Λίγες μόνο ώρες μετά τις εμπρηστικές δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη, η τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή ανακοίνωσε κι επισήμως την αποχώρηση από τη συνεργασίας τους, που θα έκανε πρεμιέρα στις αρχές Δεκεμβρίου στο νυχτερινό κέντρο «Έναστρον».
Τα πράγματα που μας χωρίζουν είναι περισσότερα από αυτά που μας ενώνουν, αποχωρώ με λύπη, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, επιβεβαιώνοντας τις σχετικές πληροφορίες και καταλήγει στην ανάρτηση της με την υπενθύμιση ότι οι γονείς της ήταν μετανάστες.

Νωρίτερα, δριμεία κριτική είχε ασκήσει στον Νότη Σφακιανάκη και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος.

Συγκεκριμένα η Δέσποινα Βανδή έγραψε στο λογαριασμό της:
«Τον Νότη τον συνάντησα για πρώτη φορά πριν 16 χρόνια. Από τότε κατάλαβα πως ήταν ένας άνθρωπος ιδιαίτερος, όπως και αν ακούγεται και μεταφράζεται αυτό, ξεχωριστός ως καλλιτέχνης και με συνέπεια ωστόσο ως προς και τα δύο, όλον αυτό τον καιρό.
Ακραίος και ανατρεπτικός σε αξίες και πιστεύω. Δικαίωμα του κάθε ελεύθερου ανθρώπου σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα, να λέει τη γνώμη του και να την υποστηρίζει.
Διαφωνούσα κατά καιρούς σε πολλά από αυτά που έλεγε, άλλοτε συμφωνούσα, όσο εξτρεμιστικά και αν εκφραζόταν (Νότης είναι αυτός). Παρά την διαφορετική άποψη που έχουμε γενικότερα στις σχέσεις, στην ζωή και τη δημοκρατία, θεωρούσα ότι καλλιτεχνικά θα μπορούσαμε να συνυπάρξουμε σε μια μουσική σκηνή.
Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι ότι τα πράγματα που μας χωρίζουν είναι περισσότερα από αυτά που μας ενώνουν. Αποχωρώ με λύπη.
Και κάτι τελευταίο…
Εμένα οι γονείς μου ήταν μετανάστες…
Αυτό».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By