Τετάρτη, 27 Μαΐου, 2020

Ιταλία: Αποκεφάλισε 38χρονη οικιακή βοηθό με τσεκούρι

Ο δολοφόνος  προσπάθησε να επιτεθεί στην αστυνομία με το ίδιο τσεκούρι

italia

Ιταλός, ντυμένος με στολή παραλλαγής και βατραχοπέδιλα, αποκεφάλισε το μεσημέρι με τσεκούρι τριανταοκτάχρονη Ουκρανή σε βίλα η οποία βρίσκεται στη μεγαλοαστική συνοικία της Ρώμης, Έουρ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα εργαζόταν στη βίλα ως οικιακή βοηθός, ενώ ο δολοφόνος, όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, προσπάθησε να τους επιτεθεί με το ίδιο τσεκούρι.

Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν, τραυματίζοντάς τον. Ο Ιταλός εξέπνευσε έπειτα από λίγη ώρα στο νοσοκομείο Σαντ Εουτζένιο.

Ο δολοφόνος ήταν 35 ετών .Οι αρχές γνωστοποίησαν μόνον το αρχικό του, Φεντερίκο, και όπως αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης, ζούσε στο πολυτελές σπίτι εδώ και λίγους μήνες.

Πριν από το βάρβαρο ξέσπασμα βίας του τριανταπεντάχρονου Ιταλού, φέρεται να προηγήθηκε έντονος διαπληκτισμός με την άτυχη Ουκρανή.

Την αστυνομία και τους πυροσβέστες ειδοποίησαν οι περίοικοι, οι οποίοι άκουσαν τις φωνές της γυναίκας και τις απελπισμένες εκκλήσεις της για βοήθεια.

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν μέχρι αυτή τη στιγμή από τους υπεύθυνους των ερευνών, «οι αστυνομικοί προσπάθησαν να πείσουν τον τριανταπεντάχρονο να παραδοθεί, αλλά δεν κατάφεραν, δυστυχώς, να περιορίσουν το “αμόκ” του».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By