Πέμπτη, 9 Ιουλίου, 2020

«Πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Οι «ερυθρόλευκοι» κατήγγειλαν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και οι «πράσινοι» άφησαν αιχμές για την στάση τους στο θέμα ντόπινγκ.

ANGELOPOULOS5Οι τελικοί της Πρωταθλήματος μπάσκετ δεν περιορίζονται μόνο εντός των τεσσάρων γραμμών του παρκέ, αλλά φτάνουν και σε διοικητικό επίπεδο.

Μπορεί οι μέρες μετά το πρώτο παιχνίδι της σειράς να κύλησαν ήρεμα χωρίς αντιδράσεις, ωστόσο το ίδιο δεν συνέβη μετά και το δεύτερο ματς, την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Αφορμή αποτέλεσαν τα όσα έγραψαν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα, γνωστοποιώντας την φραστική επίθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον «ρέφερι» Φούφη κατά την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Πριν καν συμπληρωθούν 24 ώρες από την κόρνα της γραμματείας, οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία κατήγγειλαν τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού.

«Επιτέλους μαζέψτε τον»

Aναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο ιδιοκτήτης και  πρόεδρος της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός:

1)    Τον Φεβρουάριο 2013 μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ επιτέθηκε στους διαιτητές στα αποδυτήριά τους λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι «ο εφευρέτης της αλητείας» και απειλώντας τους ότι«θα τον βρουν μπροστά τους».

2)    Λίγες μέρες αργότερα, στον τελικό κυπέλου αποκάλεσε τον Ολυμπιακό από τηλεοράσεως «σύλλογο της βρωμιάς».

3)    Μέσα επικοινωνίας ιδιοκτησίας του συνεχίζουν να λειτουργούν ως μέσα εκτόνωσης της μανίας του και εκφοβισμού.

4)    Στο χθεσινό δεύτερο τελικό εισέβαλε πάλι στα αποδυτήρια των διαιτητών (στο ημίχρονο!!!) με πρόθεση να τους τρομοκρατήσει και τους επιτέθηκε λέγοντας  «Φούφη γ……, π…… γιε θα σε γ….., δεν θα φύγεις από εδώ». Μάλιστα φαίνεται ότι αυτή τη φορά τα σκάγια πήραν και τον κομισάριο του αγώνα.

Οι συμπεριφορές του εν λόγω κυρίου παραμένουν χωρίς συνέπειες. Αναρωτιόμαστε από πού αντλεί αυτή την ιδιότυπη ασυλία.

Επιτέλους, μαζέψτε τον!

Παναγιώτης Αγγελόπουλος             Γιώργος Αγγελόπουλος».

Η απάντηση του Παναθηναϊκού

Λίγο αργότερα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε με δική της ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός παρακολουθεί με ιδιαίτερη ανησυχία και καταγγέλλει τη συνήθη τακτική των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός να διαστρεβλώνουν την αλήθεια, με σκοπό να δυναμιτίσουν το κλίμα ενόψει του αγώνα της Τετάρτης. Αυτό το κάνουν συνεχώς με τη μέθοδο της παραπληροφόρησης και των συκοφαντιών, με εμφανή σκοπό να μειώσουν τις άξιες νίκες του Παναθηναϊκού στη σειρά των τελικών και να καλύψουν έτσι τις αγωνιστικές αδυναμίες της ομάδας τους. Στο παρκέ δεν κοροϊδεύεις κανέναν, αλλά προφανώς το αγνοούν.

Επίσης, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να υποχωρήσει στη δεδομένη επιθυμία τους για αποχώρηση όλων των ισχυρών προέδρων του Παναθηναϊκού, με σκοπό να παίζουν μόνοι τους.

Τέλος, δεν μπορούμε παρά να χαιρετίσουμε με ενθουσιασμό την επανεμφάνιση των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο προσκήνιο, μετά τη σιωπή τους σε σοβαρά θέματα των τελευταίων ημερών, για τα οποία εμείς μιλήσαμε πρώτοι και κινητοποιήθηκε το ίδιο το ελληνικό κράτος».

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By