Δευτέρα, 25 Μαΐου, 2020

Οι πέντε καλύτερες Χριστουγεννιάτικες ταινίες

Οι διακοπές των Χριστουγέννων είναι η ιδανική ευκαιρία για βόλτα στην πόλη, ψώνια, νυχτερινές εξόδους με φίλους, για ξεκούραση στο σπίτι, αλλά και για αγαπημένες ταινίες στην τηλεόραση.

Φυσικά εδώ και χρόνια έχουν γυριστεί ταινίες και ταινίες που η υπόθεση τους εξελίσσεται κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.

 

[video_embed][/video_embed]

 

Πολλές από αυτές αν και οι περισσότεροι τις έχουν δει ίσως και δεκάδες φορές παραμένουν επίκαιρες και φέτος σίγουρα θα περάσουν και πάλι από την οθόνη τις τηλεόρασης. Πέντε από τις πλέον κλασσικές χριστουγεννιάτικες ταινίες είναι:

To «Muppets Christmas Carol», που από το 1993 μέχρι και σήμερα έχει μεγάλη επιτυχία και οι κλασικοί χαρακτήρες των Muppets προσφέρουν μοναδικό θέαμα σε μικρούς και μεγάλους.

 

[video_embed][/video_embed]

Το «Scrooged», που βγήκε το 1988 και περιγράφει την ιστορία του τηλεοπτικού παραγωγού που υποδύεται ο Μπιλ Μάρει και έρχεται αντιμέτωπος με τα φαντάσματα του παρελθόντος, παίρνει τα μαθήματα του και αντιλαμβάνεται την πραγματική σημασία των Χριστουγέννων.

Το «Home Alone» ή αλλιώς «Μόνος στο Σπίτι», που βγήκε το 1990 και μέχρι το βλέπουμε με την ίδια αγωνία, ενώ ξεσπάμε σε γέλια με τις παγίδες που στείνει ο μικρός στους χαζούληδες διαρρήκτες.

 

[video_embed][/video_embed]

Οι πιο παλιοί δεν μπορούν να ξεχάσουν με τίποτα τα «Gremlins», ταινία του 1984, που από αξιολάτρευτα κατοικίδια μεταμορφώνονται σε τερατάκια προκαλούν το χάος.

Από την πεντάδα δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και το «Love Actually», η πιο πρόσφατη από τις ταινίες -2003- που αφηγείται τις παράλληλες ιστορίες ανδρών και γυναικών, οι οποίες έχοντας αφετηρία πέντε εβδομάδες πριν από τα Χριστούγεννα, κλιμακώνονται στη μεγάλη αυτή γιορτή της αγάπης.

 

[video_embed][/video_embed]

 

Με ένα πλήθος χαρακτήρων έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει διάφορες πτυχές των ανθρώπινων σχέσεων και να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η αγάπη βρίσκεται παντού γύρω μας.

 

[video_embed][/video_embed]

(Visited 1 times, 1 visits today)
By