Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου, 2019

Παυλόπουλος: «Έτσι συνήθισε ο κ. Παπανδρέου»

Στην αντεπίθεση οι «καραμανλικοί» για τον πρώην πρωθυπουργό

PapandreouΜε αφορμή το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Realnews με τίτλο: «Σε λίστα του ΣΔΟΕ το Ίδρυμα Α. Παπανδρέου» και την αντίδραση του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, ο βουλευτής της ΝΔ, Προκόπης Παυλόπουλος, ανέφερε στον realfm 97,8: «Να το πω απλά… Έτσι συνήθισε ο κ. Παπανδρέου. Με αυτό τον τρόπο συνήθισε να πορεύεται χρόνια ολόκληρα. Χωρίς να δέχεται κανέναν έλεγχο, να είναι κήνσορας, τιμητής των πάντων», σημείωσε ο κ. Παυλόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Αλλά βλέπετε, έχει αυτή την αντίδραση. Ποιος τώρα; Ο άνθρωπος που άμα δείτε, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το έζησα στο πετσί μου ως μέλος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, περιφερόταν ανά την υφήλιο διασύροντας τη χώρα του».

Και σημείωσε: «Δεν έχει συνηθίσει την κριτική και σ’ αυτό να πω την αλήθεια τον καλόμαθαν κι όλοι εκείνοι, από πλευράς Τύπου, οι οποίοι την εποχή ακριβώς που ήταν αντιπολίτευση και έπρεπε οπωσδήποτε να πέσει η κυβέρνηση Καραμανλή, την εποχή εκείνη, δεν υπήρξε κατηγορία για κατηγορία του κ. Παπανδρέου όσο κι αν ήταν αστήρικτη που να μην την στηρίξουν. Και βεβαίως ήταν εκείνοι οι οποίοι τον στήριξαν επίσης με το “λεφτά υπάρχουν” για να πάρει την κυβέρνηση και να εξαπατήσει πολιτικώς τον ελληνικό λαό».

ΠΗΓΗ: real.gr

By