Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Άγγελος Αναστασιάδης: «Να μην υποτιμήσουμε την Γκινγκάμπ»

«Αν υποτιμήσεις τον αντίπαλο, τελείωσες», δήλωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αυριανού αγώνα του ΠΑΟΚ με την Γκινγκάμπ για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

thumbnailΑναφορικά με τον Παναγιώτη Γλύκου είπε πως θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή. Οι δηλώσεις του Αναστασιάδη:

Για το αν υπάρχει περίπτωση εφησυχασμού εξαιτίας της αγωνιστικής εικόνας της Γκινγκάμπ:

«Θα ήταν μεγάλο λάθος αν το βλέπαμε έτσι. Βλέποντας τα ματς του πρωταθλήματος και το ματς με την Φιορεντίνα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα. Είναι πειθαρχημένη ομάδα και αν δεν είμαστε οργανωμένοι θα έχουμε προβλήματα. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του αγώνα».

Σας διευκολύνει η διακοπή του πρωταθλήματος;

«Η διαχείριση των ματς γίνεται ανάμεσα στα δύο παιχνίδια και έρχεται σύμφωνα με την εξέλιξη του τελευταίου αγώνα Στον τελευταίο αγώνα μας είχαμε την τύχη να ξεκουράσουμε κάποια παιδιά αλλά το αυριανό ματς είναι τελείως διαφορετικό. Η διαχείριση του αγώνα θα γίνει ανάλογα με την εξέλιξή του και αυτό εξαρτάται από εμάς».

Για τη σταθερότητα της απόδοσης της ομάδας:

«Είναι καθαρά θέμα προσαρμογής. Πόσο γρήγορα θα προσαρμοστεί η ομάδα στις απαιτήσεις του κάθε αγώνα. Προσπαθούμε να είμαστε όσο το δυνατόν ενημερωμένοι για την ομάδα που αντιμετωπίζουμε κάθε φορά. Δεν υποτιμάς τον αντίπαλο. Αν το κάνεις αυτό τελείωσες. Μέχρι στιγμής είμαστε καλά και δεν έχουμε προβλήματα με εξαίρεση μια κακή παρένθεση. Ελπίζω και αύριο να κάνουμε αυτό που μπορούμε να κάνουμε».

Για τον αντικαταστάτη του Γλύκου:

«Δεν γνωρίζω ακόμα. Τελευταία στιγμή θα αποφασίσω όπως γίνεται κάθε φορά με οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή».

Για το αν ξεχωρίζει κάποιους παίκτες από την Γκνγκάμπ:

«Όχι… Πάντα αντιμετωπίζω την ομάδα ως σύνολο και την αγωνιστικής της παρουσία. Και αυτό θα κάνουμε αύριο».

Για τη δήλωση του προπονητή της Γκινγκάμπ σχετικά με τις πιθανότητες πρόκρισης της ομάδας του και την απάντησή του ότι το 2004 η Ελλάδα κατέκτησε του EURO:

«Έχει δίκιο. Τα φαβορί δεν φαίνονται στα λόγια αλλά με τους αγώνες και τα αποτελέσματα. Αυτό θα κάνουμε αύριο αλλά και οι αντίπαλοι. Θέλουν μετά από την ήττα στον πρώτο αγώνα να κάνουν την πρώτη νίκη τους στην έδρα τους. Φαβορί δεν υπάρχουν πριν τον αγώνα. Φαίνονται στο γήπεδο».

Για τον θάνατο του οπαδού του Εθνικού: «Οπουδήποτε κι αν γίνονται αυτά είναι καταδικαστέα. Δυστυχώς συνέβη σε εμάς. Ελπίζω να είναι το τελευταίο. Είναι πολύ δυσάρεστο σε αυτή την κοινωνία που έχει τόσα προβλήματα, σ’ ένα άθλημα που δίνει χαρά εμείς δημιουργούμε και εκεί προβλήματα. Δεν θα κάνω ευχή. Θα κάνω πρόταση. Να μην ξαναγίνει. Είναι επιτακτική ανάγκη να σταματήσει αυτό. Τα ίδια είχαμε πει και στο φιλικό με τη Νάπολι πριν από ένα μήνα που είχαμε αντίστοιχο περιστατικό. Να σταματήσουμε τα ευχολόγια και να κάνουμε πράξεις».

By