Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Άγρια κόντρα Ολυμπιακού- Μπενφίκα!

Ο Μανωλάς δεν πωλείται ούτε με 10 εκ. ευρώ, λένε οι ερυθρόλευκοι

manolasaaa

Ο Μανωλάς δεν πωλείται ούτε με 10 εκ. ευρώ, λένε οι ερυθρόλευκοι.Στην Μπενφίκα –που με ανακοίνωσή της για τον Κώστα Μανωλά ανέφερε σε σκληρούς τόνους πως δεν δίνει ούτε ένα ευρώ για τον διεθνή αμυντικό- απάντησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν επιτρέπει σε κανέναν να εμπλέκει το όνομα των ποδοσφαιριστών της στα παιχνίδια των ατζέντηδων. Επίσης, η πάγια τακτική της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι να γνωστοποιεί συμφωνίες και όχι συζητήσεις και προτάσεις. Κατά τα άλλα, ο Μανωλάς προφανώς δεν πωλείται ούτε με 7,5 εκατομμύρια ευρώ, ούτε με 10 εκατομμύρια ευρώ, όπως ίσως κάποιοι θα επιθυμούσαν».

Νωρίτερα, ο πορτογαλικός σύλλογος είχε ανακοινώσει:

«Ούτε 7,5 εκατομμύρια, ούτε ένα ευρώ. Οι εβδομάδες περνούν και ο Τύπος αυξάνει το εύρος των «μεταγραφών» για την Μπενφίκα. Στο μεταξύ, είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι η διαμόρφωση του ρόστερ για την σεζόν 2014-15, όπως είναι και ο τρόπος λειτουργίας του συλλόγου, διέρχεται από έναν αυστηρό σχεδιασμό που γίνεται προγραμματισμένα. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε ότι κάποιοι μάνατζερ, ή σύλλογοι, καθοδηγούμενοι από ειδήσεις που αξιολογούν τους ποδοσφαιριστές τους, φιλτράρουν ειδήσεις που στερούνται οποιασδήποτε βάσης.

Αντικειμενικά: Η Μπενφίκα δεν έκανε καμία απολύτως πρόταση για τον Έλληνα Κώστα Μανωλά ούτε με 7,5 εκατομμύρια, ούτε με ένα ευρώ. Δεν έκανε, ούτε σχεδιάζει να κάνει. Υπάρχουν όρια για την φημολογία και αυτή την φορά ξεπεράστηκαν κατά πολύ».

Μερικές ώρες πριν, σε δηλώσεις του ο διεθνής αμυντικός –που εμπλέκεται στα παιχνίδια των μάνατζερ- είχε υποστηρίξει αναφερόμενος στα μεταγραφικά σενάρια:

«Εγώ είμαι στον Ολυμπιακό κοιτάω την ομάδα μου. Αν ο Ολυμπιακός έχει πρόταση και θέλει να με πουλήσει, είμαι ανοιχτός. Εννοείται ότι κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να κάνει το μεγάλο βήμα. Να ζήσει το όνειρο του στο εξωτερικό, αλλά όπως έχω πει και άλλες φορές προτεραιότητα μου είναι ο Ολυμπιακός. Ό,τι πει ο Ολυμπιακός και ό,τι θέλει ο Θεός».
Πάντως, θα πρέπει να περιμένουμε και… νεώτερα γύρω από την κόντρα (που προέκυψε) μεταξύ Ελλήνων και Πορτογάλων πρωταθλητών!

Βαγγέλης Μελέκογλου 

By