Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Άδωνις: Οι συγχωνεύσεις δεν θα οδηγήσουν σε απολύσεις

Την διαβεβαίωση ότι οι όποιες συγχωνεύσεις γίνουν στους τομείς της αρμοδιότητάς του δεν θα οδηγήσουν σε απολύσεις, έδωσε από το βήμα της Βουλής ο νέος υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

fosphotos.com | Panayiotis Tzamaros
fosphotos.com | Panayiotis Tzamaros

«Το υπουργείο Υγείας θα συνεισφέρει στην κινητικότητα με συγχωνεύσεις, οι οποίες θα οδηγήσουν εργαζόμενους σε άλλες θέσεις, εκεί που υπάρχουν κενά, αλλά δεν θα υπάρξει καμία απολύτως συγχώνευση με απώλεια θέσεων εργασίας», ανέφερε ο Αδ. Γεωργιάδης απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ Γ. Γκιόκα για το ενδεχόμενο συγχώνευσης του ΚΕΘΕΑ με τον ΟΚΑΝΑ.

Υποστήριξε ότι δεν υπάρχει σχέδιο συγχώνευσης των δύο φορέων και πρόσθεσε πως «όσο δύσκολα κι αν είναι τα οικονομικά του υπουργείου, που δυστυχώς είναι πάρα πολύ δύσκολα, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αφήσουμε αυτούς τους ανθρώπους στην τύχη τους».  Ο Αδ. Γεωργιάδης  έκανε δε, γνωστό ότι σε περίπου δύο εβδομάδες θα έχει συνάντηση στο υπουργείο Υγείας με την αρμόδια υφυπουργό και τους αρμόδιους γραμματείς για να συζητήσουν τους σχεδιασμούς του υπουργείου στο συγκεκριμένο ζήτημα.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By