Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

H Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου νέα εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ

Οι φωτογραφίες της με την… τέως «βασίλισσα», τον έκπτωτο μονάρχη και τα σχόλια του Άδωνι

anna michel asimakopoulouΗ βουλευτής Ιωαννίνων, κ. Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου ορίζεται εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ύστερα από απόφαση του κ. Αντώνη Σαμαρά.

Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη το 1967. Είναι παντρεμένη με τον Βασίλη Παπαϊωάννου με τον οποίο έχει ένα γιο, ενώ εργάζεται ως Οικονομολόγος – Νομικός.

Σπούδασε οικονομολόγος στο Πανεπιστήμιο Bryn Mawr της Πενσυλβάνια, ενώ έκανε Μεταπτυχιακές σπουδές στη Νομική με ειδικότητα στις Διεθνείς Νομικές Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο Cornell της Νέας Υόρκης.

Εξειδικεύτηκε στα εκπαιδευτικά ιδρύματα: London School of Economics, Πανεπιστήμιο της Μαδρίτης και Institut d’ Etudes Francais d’ Avignon. Γνωρίζει τρεις Ξένες γλώσσες: Αγγλική, Γαλλική, Ισπανική.

Εξελέγη βουλευτής Ιωαννίνων με τη ΝΔ για πρώτη φορά, στις εκλογές του Ιουνίου 2012.

Είναι η μοναδική γυναίκα που έχει εκλεγεί βουλευτής στα Ιωάννινα.

Αίσθηση προκαλεί πάντως το γεγονός ότι στην προσωπική ιστοσελίδα που διατηρεί η κυρία Ασημακοπούλου, στο φωτογραφικό υλικό, περιλαμβάνει και μια φωτογραφία με την τέως σύζυγο του έκπτωτου μονάρχη Γλύξμπουργκ με την λεζάντα μάλιστα να την αναφέρει ως «πρώην βασίλισσα της Ελλάδος» και όχι «τέως».

asimakopoulou anna michellΣε άλλο σημείο αναρτά (προφανώς με υπερηφάνεια) φωτογραφία από παρακολούθηση δοξολογίας στη Μητρόπολη Ιωαννίνων, με την «τέως βασιλική οικογένεια», όπως σημειώνει.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Έμπλεος ενθουσιασμού ο βουλευτής του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης, έσπευσε να εκδηλώσει την συμφωνία του, για τον ορισμό της κυρίας Ασημακοπούλου στη θέση αυτή: «Η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου είναι η ιδανική, η αρίστη επιλογή για την θέση του Εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ. Εύγε! Εύγε! Εύγε!» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

By