Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Άνοιγμα Τσίπρα σε Καραμανλή, επίθεση στο «Ποτάμι»

«Ποτάμι προπαγάνδας» χαρακτηρίζει το νέο κόμμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

tsiprasAAA

Νέα επίθεση εξαπολύει ο Αλέξης Τσίπρας κατά της κυβέρνησης, μέσω δηλώσεων του στη Real News.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, και ενώ η προεκλογική εκστρατεία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και για τις ευρωεκλογές έχει ατύπως ξεκινήσει, επιχειρεί «άνοιγμα» προς τους υποστηρικτές του Κώστα Καραμανλή, λέγοντας πως η ΝΔ του Κώστα Καραμανλή δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το ακροδεξιό περιβάλλον Σαμαρά που λύνει και δένει σήμερα».

Ο κ. Τσίπρας  λέει για το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη ότι «για την ώρα δεν βλέπω ποτάμι. Βλέπω ένα ποτάμι προπαγάνδας», ενώ για το ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει ότι «είναι συνιστώσα της Νέας Δημοκρατίας του Σαμαρά.

Για την ελληνική οικονομία, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει πως «στις 22 Απριλίου η Eurostat θα ανακοινώσει ότι υπάρχει ένα μικρό πλεόνασμα. Θα είναι μία πολιτική απόφαση, προεκλογικού χαρακτήρα. Στις αρχές Μαΐου προετοιμάζουν μία στημένη έξοδο στις αγορές. Έχει ήδη βρεθεί ο πρόθυμος οίκος που κατέχει ελληνικά ομόλογα», καταλήγει ο κ. Τσίπρας.

«Για γέλια ή για κλάματα;» σχολιάζει η κυβέρνηση

kedikoglou

«Δεν ξέρουμε πια εάν αυτό το παραλήρημα του κ. Τσίπρα είναι για γέλια ή για κλάματα…», δήλωσε ο Σίμος Κεδίκογλου σχολιάζοντας τη συνέντευξη, αλλά και τις χθεσινές ομιλίες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Θράκη.

«Χθες ο κ. Τσίπρας καθύβρισε τον Πρωθυπουργό. Σήμερα μας “αποκάλυψε” ότι η κυβέρνηση θα βγει να δανειστεί εξαπατώντας τις διεθνείς αγορές με στημένους μηχανισμούς! Δεν ξέρουμε πια εάν αυτό το παραλήρημα του κ. Τσίπρα είναι για γέλια ή για κλάματα…», είναι ολόκληρη η απάντηση Κεδίκογλου.

By