Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Άνοιξαν την πόρτα και έφυγαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Πυρ και μανία με την κυβέρνηση που για άλλη μια φορά εισήγαγε προς συζήτηση νομοσχέδιο δύο ημέρες μετά την κατάθεσή του, είναι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

vouliSSSS

Πυρ και μανία με την κυβέρνηση που για άλλη μια φορά εισήγαγε προς συζήτηση νομοσχέδιο δύο ημέρες μετά την κατάθεσή του, είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και για τον λόγο αυτό αποχώρησε από την συνεδρίαση.

Η συμβιβαστική πρόταση του προεδρείου να ξεκινήσει σήμερα η συζήτηση του φορολογικού νομοσχεδίου και να συνεχιστεί την ερχόμενη Πέμπτη του Πάσχα, ώστε να έχουν μια εβδομάδα χρόνο να το μελετήσουν, δεν έγινε δεκτή και οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης άνοιξαν την πόρτα και έφυγαν. Αυτό που ζητούσαν ήταν να μην ξεκινήσει η συζήτηση σήμερα, αλλά την ερχόμενη Πέμπτη, καθώς ακόμη και ένας με master στα χρηματοοικονομικά- όπως είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος – δεν είναι δυνατόν να το διαβάσει και να το καταλάβει μέσα σε δύο ημέρες.

Η συζήτηση πάντως, στην επιτροπή Οικονομικών άρχισε με τα υπόλοιπα κόμματα εντός της αίθουσας, ενώ σύμφωνα με τον προγραμματισμό την Πέμπτη του Πάσχα θα συνεχίσουν με τις ακροάσεις φορέων και την Παρασκευή θα γίνει η β’ ανάγνωση.

By