Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Άρης: πρόκριση και ευχαριστίες στον κόσμο του…

Με 22 πόντους του Αλέξανδρου Βεζένκοφ και παρότι για σχεδόν 4’ στο τέλος έμεινε χωρίς σκορ ο Άρης νίκησε στο Παλέ την ΑΕΚ με 63-57 και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας όπου θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη την Κηφισιά στο Ζηρίνειο.

thumbnail«Μετράει η νίκη», τόνισε ο Δημήτρης Πρίφτης μετά την πρόκριση του Άρη και επισήμανε ότι τον προβληματίζει η εμφάνιση των παικτών του.

«Ξέραμε από την αρχή ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αν και προς στιγμήν, στο ξεκίνημα, φάνηκε ότι θα μπορούσε να είναι εύκολο. Η ΑΕΚ έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια του Κυπέλλου. Συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει στο χρονικό σημείο που βρίσκεται και για το ρόστερ και για τον τρόπο που παίζει και διαβάζει το παιχνίδι. Αυτό φάνηκε από την υπομονή που είχε και τους προβληματισμούς που μας έβαλε και στις θέσεις «5» και «3». Δεν ήταν καλή η εμφάνισή μας, αλλά μετράει η νίκη. Μας προβληματίζει η εμφάνιση, θα δουλέψουμε μέρα με τη μέρα για να βελτιωθούμε και να μπούμε ουσιαστικά στη μάχη της δουλειάς μας, το πρωτάθλημα».

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος, προπονητής της ΑΕΚ, παρά την ήττα της ομάδας του από τον Άρη δήλωσε: «Η ως τώρα πορεία της ομάδας μάς δίνει μια σχετική ικανοποίηση, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Συγχαρητήρια στον Άρη, ο οποίος βγάζει υγεία και ανταγωνιστικότητα».

Τα δεκάλεπτα: 20-11, 35-31, 52-48, 63-57.

ΑΡΗΣ (Πρίφτης): Πάσαλιτς 7 (1), Μανωλόπουλος, Μούρτος, Σύμτσακ, Γκίκας, Ριντ 17 (3), Τόμας 9 (1), Χαρίσης 1, Καραθανάσης, Βεζένκοφ 22 (5 τριπ., 10 ριμπ.), Νέιμικ 7.

ΑΕΚ (Ζιάγκος): Παπαντωνίου 17 (1), Κάιλς 3, Σάκοτα 13 (1), Κασελάκης 8 (2 τριπ., 9 ριμπ.), Πολυτάρχου 1, Παπαδιονυσίου, Γκούντριτζ, Καμπερίδης, Ουίλιαμσον 3, Τσιάκος, Σαρικόπουλος 12 (13 ριμπ.).

thumbnail (1)Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον κόσμο του που σχεδόν γέμισε σήμερα το «Nick Galis Hall» στο ματς Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ εξέδωσε ο Άρης.

Η ανακοίνωση:«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της ομάδας μας για τη μαζική παρουσία τους και την κόσμια συμπεριφορά τους στον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Η παρουσία του κόσμου συνέβαλε τα μέγιστα στην πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Τον περιμένουμε δίπλα μας και στη συνέχεια και δη στο «μαραθώνιο» της Basket League που ξεκινά την προσεχή Κυριακή (12/10)».

 

By