Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Επιστρέφει στη ΝΔ η Μ. Kόλλια- Τσαρουχά;

Η ψήφος της στην χθεσινή συνεδρίαση της επιτροπής δεοντολογίας της Βουλής έβαλε φωτιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

kammenos

Με τα σενάρια που τη θέλουν να επιστρέφει στη ΝΔ συνέδεσε η Μαρία Κόλλια- Τσαρουχά  τη χθεσινή διαρροή ότι ψήφισε «παρούσα» στο αίτημα άρσης της ασυλίας του προέδρου του κόμματός της, Πάνου Καμμένου.

Η ψήφος της στην χθεσινή συνεδρίαση της επιτροπής δεοντολογίας της Βουλής έβαλε φωτιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την ίδια πάντως, να διευκρινίζει ότι σε αντίθεση με ότι διέρρευσε, η ίδια υπερψήφισε την άρση ασυλίας του Πάνου Καμμένου για την υπόθεση προτροπής των κατοίκων της Χαλκιδικής που αντιδρούν με την εξόρυξη χρυσού στην περιοχή τους, να λιντσάρουν τον δήμαρχο Αριστοτέλη, Χρήστο Πάχτα.

Η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά  σε συνομιλία της με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ανέφερε ότι προηγήθηκε της συζήτησης της πρότασης άρσης ασυλίας η πρόταση του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για επιστροφή της δικογραφίας στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου για προφορικές εξηγήσεις. Σε αυτή την ψηφοφορία η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά δήλωσε «παρούσα», ενώ τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής καταψήφισαν.

Στα πρακτικά μάλιστα, της συνεδρίασης, φαίνεται ξεκάθαρα, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ ψήφισαν κατά της άρσης της ασυλίας του Πάνου Καμμένου.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By