Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Άρωμα Ελλάδας στη Γερμανία από το ούζο Πλωμαρίου

Συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Οίνων και Αποσταγμάτων ProWein.

 

plomariΤο Ούζο Πλωμαρίου βρέθηκε και φέτος στην πόλη της Γερμανίας όπου εδώ και 20 πλέον χρόνια πραγματοποιείται η Διεθνής Έκθεση Οίνων και Αποσταγμάτων ProWein.

Η φετινή ProWein, που έλαβε χώρα μεταξύ 24 και 26 Μαρτίου, μπορεί δίκαια να θεωρείται άκρως επιτυχημένη, καθώς συγκέντρωσε 4.783 εκθέτες από 48 χώρες και περισσότερους από 44.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο, αυξάνοντας για μια ακόμα φορά την επισκεψιμότητά της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, το γεμάτο Ελλάδα περίπτερο του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου αποτέλεσε σημείο συνάντησης για τους περισσότερους από τους επισκέπτες αλλά και για πολλούς από τους συμμετέχοντες, που αναγνωρίζουν την ιδιαίτερη απόλαυση την οποία μπορεί να προσφέρει αυτό το γνήσιο ελληνικό απόσταγμα και όλα όσα συμβολίζει. Ο αριθμός των ανθρώπων που πέρασαν από το περίπτερο του Ούζου Πλωμαρίου αποτέλεσε έμπρακτη απόδειξη της ξεχωριστής θέσης που αυτό κατέχει στις καρδιές των ξένων καταναλωτών: Τούτο ήταν, άλλωστε, και το όραμα της Ποτοποιίας Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, το 40% της συνολικής παραγωγής της οποίας διατίθεται σήμερα σε περισσότερες από 30 χώρες του εξωτερικού.

Σχολιάζοντας τη συμμετοχή του Ούζου Πλωμαρίου στη φετινή ProWein, ο κ. Νίκος Καλογιάννης, Πρόεδρος της Ποτοποιίας Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, ανέφερε: «Έπειτα από μια μακρόχρονη πορεία της Ποτοποιίας Πλωμαρίου, 120 σχεδόν ετών, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι το ούζο αποτελεί μια σταθερή αξία και αφορμή για συνάντηση τόσο για τους Έλληνες όσο και για τους ξένους φίλους του. Χάρη και στη δική μας συμβολή, με τη δυναμική παρουσία του Ούζου Πλωμαρίου στο εξωτερικό, το ούζο είναι σήμερα ένα διεθνώς καταξιωμένο απόσταγμα, ενώ είναι κοινά παραδεκτό πως δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από άλλα δημοφιλή ποτά, όπως η βότκα και το τζιν, γεγονός που μας γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία».

 

By