Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Άφαντος ο Χριστόδουλος Ξηρός-Τον ψάχνει η αστυνομία

Παραβίασε την άδεια και δεν εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα

1

Δεν εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλικράτειας ο Χριστόδουλος Ξηρός για να δώσει το «παρών» στο πλαίσιο εννιαήμερης άδειας, με αποτέλεσμα χθες το βράδυ να υπάρξει κινητοποίηση της αστυνομίας.

Ο Ξηρός βρισκόταν σε άδεια από την 1η Ιανουαρίου και έπρεπε να δίνει καθημερινά το «παρών» στο αστυνομικό τμήμα της Καλλικράτειας, όμως τη Δευτέρα, μέχρι τα μεσάνυχτα δεν είχε εμφανιστεί.Ο Χριστόδουλος Ξηρός αναζητείται μέχρι αυτή την ώρα.

Μιλώντας στην «στον Σκάι, ο δικηγόρος του Χ. Ξηρού, Φραγκίσκος Ραγκούσης, δήλωσε ότι δεν είχε καμία επικοινωνία με τον πελάτη του. «Ο Χ. Ξηρός δεν θέλει να τον ερμηνεύει κανείς αλλά γνωριζόμαστε χρόνια και νομίζω ότι έλαβε μία πολιτική απόφαση…που είναι συνεπής με την πολιτική του δράση» πρόσθεσε ο κ. Ραγκούσης.

Σχολιάζοντας το θέμα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου δήλωσε βέβαιος ότι η κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών θα φέρει αποτέλεσμα, ωστόσο τόνισε ότι «αυτά δεν πρέπει να συμβαίνουν».

Αναφερόμενος στα λεγόμενα «βραχιολάκια», τόνισε ότι ο σχετικός διαγωνισμός βρίσκεται εν εξελίξει για την απόκτηση τους.

O κ. Κεδίκογλου αναφέρθηκε και στο Νίκου Μαζιώτη λέγοντας: «Ο Μαζιώτης βγήκε και αυτή τη στιγμή θεωρείται ότι είναι πίσω από τρομοκρατικές επιθέσεις που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα. Πιστεύω ότι δεν έπρεπε να έχει αφεθεί ελεύθερος ένας άνθρωπος σαν τον Μαζιώτη».

Σχολιάζοντας το θέμα της αίτησης αποφυλάκισης του Σάββα Ξηρού, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι «νοσηλεύεται, έχει κάθε φροντίδα για την υγεία του. Το καθήκον της Πολιτείας είναι να φροντίσουμε για την υγεία του. Έχει κάθε δυνατή φροντίδα. Γιατί να αφεθεί ελεύθερος;». Για να συμπληρώσει «όταν έχεις να κάνεις με περιπτώσεις αμετανόητων, δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται ως απλοί κρατούμενοι».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By