Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Έδειξε το δρόμο ο Κλέϊτον (2-0 η Ξάνθη τη Νίκη)

Πολύ καλή εμφάνιση συνολικά για την Ξάνθη και νίκη με 2-0 εναντίον της Νίκης Βόλου, η οποία δεν κατάφερε να απειλήσει σε όλο το ματς.

thumbnail (1)Ό,τι δεν μπόρεσαν στο πρώτο μέρος οι Καπετάνος και Σολτάνι στις πολύ καλές στιγμές που είχε η Ξάνθη το έκανε ο Σίλβα Κλέιτον με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Σκόραρε μόλις στο 47′ και άνοιξε το δρόμο για την άνετη επικράτηση της Ξάνθης επί της Νίκης Βόλου με 2-0 στην αναμέτρηση που ολοκλήρωσε την 9η αγωνιστική της Superleague.

Οι Ακρίτες μετά από αυτό το γκολ… λύθηκαν και άμεσα έκαναν το 2-0. Στο 52′ ο Μπαξεβανίδης σούταρε εκτός περιοχής, η μπάλα έφτασε στο Σολτάνι που έκανε τη κοντρόλ και στη συνέχεια από κοντά έστειλε την μπάλα για δεύτερη φορά στην αριστερή γωνία του ανήμπορου ν” αντιδράσει Ταΐρη.

Κάπου εκεί το ματς «τελείωσε» με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να πανηγυρίζει την πρώτη του νίκη στο δεύτερο παιχνίδι του στην τεχική ηγεσία της Ξάνθης. Η Νίκη, που είχε και την αναγκαστική αλλαγή του Ροτζέριο στο 66′, δεν είχε… απάντηση, αν και δικαίως διαμαρτύρεται για πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ της στο 82′.

ΞΑΝΘΗ: Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Σολτάνι, Ομπόντο (84′ Φλίσκας), Βασιλακάκης (77′ Παπαστεριανός), Κλέιτον, Καπετάνος, Λισγάρας, Καρυπίδης, Λουσέρο (46′ Ράνος).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Ταΐρης, Καρασαλίδης, Ίβενς, Κυζιρίδης (64′ Σκούρτης), Τζιώρας, Τσουκάνης (46′ Αργυρίου), Ροζέριο (67 λ.τρ. Μέτσε), Σταμποζλίεφ, Κοτσαρίδης, Νικλητσιώτης, Μαρινάκης.

By