Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Έκλεψαν τα παπούτσια του Γιουσέιν Μπολτ

Ο ίδιος ανέβασε την είδηση στο Twitter του και ζήτησε απλά να επιστραφούν και πως θα τα αντικαταστήσει με άλλο ζευγάρι, υπογεγραμμένο από τον ίδιο

1Το ζευγάρι αθλητικά παπούτσια με το οποίο ο Γιουσέιν Μπολτ, ο χρυσός ολυμπιονίκης και παγκόσμιος ρέκορντμαν έγραψε ιστορία το 2009, σημειώνοντας το εκπληκτικό ρεκόρ των 9′ και 58» στα 100μ. στους αγώνες του Βερολίνου, εκλάπη!

Ο ίδιος ο αθλητής αποκάλυψε την είδηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, όπου έγραψε: «Έκτακτη είδηση… Έπρεπε απλώς να μου ζητήσετε εμένα ένα… Δεν ήταν ανάγκη να κλέβετε τα πράγματα των ανθρώπων… Ελάτε τώρα…»

1Το πορτοκαλί ζευγάρι puma που είχε μπει σε πλειστηριασμό τον Νοέμβριο του 2012 για φιλανθρωπικό σκοπό και έφτασε τα 25.000 ευρώ η αξία του, είναι στα χέρια ξένων όπως επιβεβαίωσε και η Σκότλαντ Γιαρντ στο BBC.

Ο Τζαμαϊκανός υπερπρωταθλητής λίγο αργότερα με νέα ανάρτηση είπε πως «Υπογράφω ξανά νέα παπούτσια, αφού κάποιος υπερβολικά ενθουσιώδης θαυμαστής έκλεψε το ζευγάρι… Απευθείας στο Λονδίνο σε λίγο» και συνόδευσε το tweet με μια φωτογραφία του που το αποδείκνυε.

1

By