Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Έκλεψαν τις «αμαρτωλές» βιντεοκασέτες της Τσιτσολίνα

«Φτερά» έκαναν αφίσες, dvd και άλλα αντικείμενα… καλλιτεχνικού χαρακτήρα από το γκαράζ της θρυλικής πορνοστάρ και πολιτικού Ιλόνα Στάλερ

1Βιντεοκασέτες, dvd, ηχογραφήσεις, αφίσες, φωτογραφίες και άλλα αντικείμενα… καλλιτεχνικού χαρακτήρα έκαναν φτερά από το γκαράζ της θρυλικής πορνοστάρ και πολιτικού, Ιλόνα Στάλερ, γνωστή ως Τσιτσολίνα.

Η 62χρονη ηθοποιός ερωτικών ταινιών που κέρδισε τις καρδιές των ανδρών με τις σέξι εμφανίσεις της και τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σε κινηματογραφικά… διαμάντια της ροζ βιομηχανίας της δεκαετίας του 1980, έχασε μέσα σε μία νύχτα μεγάλο τμήμα του αρχείου της.

Ο πιθανότατα φανατικός θαυμαστής της εισέβαλε στο γκαράζ της ηθοποιού την περασμένη Πέμπτη, όπου διατηρούσε το αρχειακό υλικό της, αποσπώντας της όσα περισσότερα αντικείμενα μπορούσε.

Η Τσιτσολίνα αντιλήφθηκε την κλοπή μία ημέρα αργότερα όταν και απευθύνθηκε στις τοπικές αρχές για να καταγγείλει το περιστατικό.

2Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, το πιθανότερο είναι οι δράστες να γνώριζαν ότι στο γκαράζ διατηρούσε το υλικό από την κινηματογραφική καριέρα της, η αξία του οποίου είναι μεγάλη για όσους έχουν πάθος με το συγκεκριμένο είδος.

By