Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Έμεινε άτιτλη η Ρεάλ

realΗ Ατλέτικο Μαδρίτης κέρδισε τον τελικό του Κυπέλλου στην παράταση με 2-1 και άφησε τους «Μερένχες» χωρίς τίτλο για εφέτος.

Το ξεκίνημα του παιχνιδιού όμως ήταν εντελώς διαφορετικό για τον Ζοσέ Μουρίνιο και την ομάδα του, καθώς στο 14’ η Ρεάλ προηγήθηκε με την φοβερή κεφαλιά του Ρονάλντο, μετά το κόρνερ του Οζίλ.

Οι «ροχιμπλάνκος» απάντησαν στο 35’ όταν ο Φαλκάο ξεπέρασε το εμπόδιο των Κεντίρα και Αλμπιόλ, πασάροντας την κατάλληλη στιγμή για τον Ντιέγκο Κόστα που ισοφάρισε σε 1-1.

Τα δοκάρια όμως, στάθηκαν εμπόδιο στους «Μαδριλένους» από το να πάρουν τη νίκη, καθώς στο 43΄ο Οζίλ, στο 61’ ο Μπενζεμά και στο 68’ ο Ρονάλντο η μπάλα δεν τους έκανε το χατίρι.

Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση, όπου στο 98ο λεπτό ο Μιράντα χάρισε το Κύπελλο στην Ατλέτικο και άφησε την Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς τίτλο για εφέτος, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να έχει αποβληθεί από το 78ο λεπτό για διαμαρτυρία προς τον διαιτητή.

Ωστόσο, δεν έλειψε η ένταση… Στο 115′ ο Ρονάλντο αντέδρασε πολύ επιθετικά σε ένα σκληρό φάουλ που δέχθηκε, με αποτέλεσμα να δεχθεί την κόκκινη κάρτα. Ακολούθησε σύρραξη μεταξύ των δύο ομάδων, με τον Πέπε να δέχεται ένα χτύπημα, πριν ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε και ο Γκάμπι και έτσι οι δύο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι, έχοντας στον αγωνιστικό χώρο από 10 παίκτες.

By