Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Παραμένει «πράσινος» ο Κάρι

O Αμερικάνος γκαρντ ήρθε σε συμφωνία με τους «πράσινους» για ανανέωση του συμβολαίου του.

ImageΜετά τον Τζέιμς Γκιστ, ήταν η σειρά του Ράμελ Κάρι να προχωρήσει στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό.

Ο Αμερικάνος γκαρντ ήρθε λίγο πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος και με το… αθόρυβο παιχνίδι του, κατάφερε να κερδίσει τον Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος εισηγήθηκε την απόκτησή του.

Έτσι, η συμφωνία με τους ανθρώπους της ΚΑΕ δεν άργησε να επέλθει και το μεσημέρι της Τετάρτης, ανακοινώθηκε και επίσημα.

«Είναι όνειρο για έναν παίκτη να βρίσκεται σε αυτή την ομάδα. Είναι μεγάλος σύλλογος και η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Σε συνδυασμό με το ότι ένιωσα καλά από την πρώτη στιγμή, τι άλλο να ζητήσω;», τόνισε σχετικά ο Κάρι.

Όσον αφορά τους στόχους του; «Φέτος ήρθα αργά και δεν κατάφερα να παίξω στην Ευρωλίγκα. Ανυπομονώ γι’ αυτό λοιπόν. Να αγωνιστώ στην Ευρωλίγκα. Είναι το υψηλότερο επίπεδο και ως παίκτης αυτός είναι ο στόχος, να παίξεις σε αυτό το υψηλότερο επίπεδο, να έχεις δίπλα σου τους καλύτερους, να αναμετρηθείς με τους καλύτερους. Θα ήταν εξαιρετικό αν η χρονιά έκλεινε με έναν τίτλο και σε αυτή τη διοργάνωση! Αλλά ξέρουμε ότι πρέπει να κοιτάμε μέχρι τον επόμενο αγώνα…»

(Visited 1 times, 1 visits today)
By