Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ένας… καφές πήγε τον Γκουαρντιόλα στην Μπάγερν [βίντεο]

Ο Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε αποκάλυψε πως ξεκίνησε το φλερτ με τον Ισπανό τεχνικό.

pepguaΣτην πρόσληψη του Πεπ Γκουαρντιόλα στην Μπάγερν Μονάχου, ήταν αφιερωμένη η μέρα στην Γερμανία.

Την παράσταση όμως, στην παρουσίαση του νέου τεχνικού των Πρωταθλητών Ευρώπης, έκλεψε η δήλωση του Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε σχετικά με το πότε ξεκίνησε η κουβέντα για την έλευσή του Καταλανού στο Μόναχο.

«Όλα άρχισαν πριν δύο χρόνια, όταν παίξαμε για ένα τουρνουά με την Μπαρτσελόνα και ήπια έναν καφέ με τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Είναι μια συνεργασία που και οι δύο πλευρές ήθελαν και είμαι σίγουρος πως η δουλειά του θα φέρει αποτελέσματα στη Γερμανία», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Μπάγερν.

Από την πλευρά του ο Ισπανός, φάνηκε έτοιμος για την μεγάλη πρόκληση, λέγοντας: «Για μένα είναι ένα μεγάλο δώρο, μια ευλογία να βρίσκομαι στην Μπάγερν σαν προπονητής. Λίγες ομάδες στον κόσμο έχουν τέτοια ιστορία. Είμαι έτοιμος, είναι μια πρόκληση για μένα. Είχα μια φανταστική θητεία στην Μπαρτσελόνα, αλλά ήθελα μία νέα πρόκληση και η Μπάγερν μού έδωσε την ευκαιρία. Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου.

Ξέρω την πραγματικότητα και πως η Μπάγερν προέρχεται από μία εκπληκτική χρονιά με την κατάκτηση του τρεμπλ. Πίεση υπάρχει, αλλά ξέρω καλά την αποστολή που ανέλαβα και αποδέχομαι την πρόκληση. Γι’ αυτό έγινα προπονητής άλλωστε. Όταν κάθεσαι στον πάγκο της νίκης είσαι υποχρεωμένος πάντα να νικάς».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By