Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ένα διαφορετικό Pencil για το iPad

Το application Paper το όποιο έχει δημιουργηθεί για το iPad έφτιαξε ένα έξυπνο Bluetooth stylus το όποιο θα μπορέσετε να το χρησιμοποιείτε στην συγκεκριμένη εφαρμογή αλλά και θα σας αλλάξει δραματικά τον τρόπο που χειρίζεστε το iPad.

download (3)

Το συγκεκριμένο gadget θα λειτούργει όπως ακριβώς ένα μολύβι και με ένα ‘’κλικ’’ θα μπορεί η γραφή του να γίνετε σαν ένα πινέλο, στύλο, μαρκαδόρο ακόμα και σε πενάκι. Το πίσω μέρος του pencil λειτούργει σαν γόμα για διάφορες διορθώσεις. Ο χρήστης όταν σχεδιάζει στο application , το paper αντιλαμβάνεται και αντιδρά μόνο στο ίχνος από το pencil.

download (1) download (2)

Και η δυνατότητες δεν είναι μόνο αυτές! Κατάφεραν αντιγράφοντας τον τρόπο που αναμιγνύουν οι ζωγράφοι τα χρώματα τους να το περάσουν στο paper , δηλαδή όταν χρειαστεί να κάνετε μίξη κάποια χρώματα στο σχέδιο σας με την κλασσική κίνηση των καλλιτεχνών , που τρίβουν το δάχτυλο πάνω στα δυο χρώματα , μπορείτε να το καταφέρετε.

download (4) download

Το Pencil ξεκίνησε να κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις: η πρώτη είναι το Pencil Walnut κατασκευασμένο από ξύλο και έχει την δυνατότητα με τους μαγνήτες που έχει ενσωματωμένους να έχει στήριξη στο iPad με τιμή $60 και το Pencil Graphite το οποίο είναι φτιαγμένο από αλουμίνιο και το βρίσκουμε στην τιμή των $50

[video_embed][/video_embed]

(Visited 1 times, 1 visits today)
By