Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ένα υπέροχο εξοχικό στα Hamptons για το «παιδί» του Calvin Klein

… τον Malcom Carfrae, επικεφαλή των δημοσίων σχέσεων του οίκου Calvin Klein.

O Carfrae δούλεψε για δεκαετίες στην Calvin Klein πριν αποκτήσει την ηγετική θέση στο τομέα δημοσίων σχέσεων του οίκου. H chic διάθεση, το λιτό ύφος και η κομψή πολυτέλεια που χαρακτηρίζει τις δημιουργίες των δημιουργιών του μεγάλου brand, έχουν «περάσει στο αίμα του» όπως λέει και ο ίδιος.

Μαζί με τον σύντροφό του John Wattiker, αποφάσισαν να διαμορφώσουν το εξοχικό τους σπίτι βάση αυτών των αξιών και ερεθισμάτων.
Οι λευκοί τοίχοι σε συνδυασμό με τους παλ χρωματισμούς των μεγάλων επιφανειών δημιουργούν μία ήρεμη και δροσερή ατμόσφαιρα σε όλους τους χώρους. Τα μεγάλα ανοίγματα χαρίζουν άπλετο φως και βοηθούν στην άμεση επικοινωνία των εσωτερικών και των εξωτερικών χώρων της κατοικίας.
Στο master bedroom επικρατούν γαλάζιες και γκρι αποχρώσεις σε ένα λιτό και κομψό σχεδιασμό, ενώ το guest room στη σοφίτα, κινείται σε μπεζ και γκρι τόνους.
Το chubby chic καθιστικό γίνεται ένα με τον εξωτερικό καταπράσινο χώρο.
Ένα υπέροχο pool house πλαισιώνει την πισίνα, διαμορφωμένο κατάλληλα για μοναδικές στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης με έντονη την παρουσία του καλοκαιριού στην διακόσμηση και διαμόρφωσή του.

[custom_gallery id=»98133″]

(Visited 1 times, 1 visits today)
By