Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ένοχος δηλώνει ο Πακιστανός που κακοποίησε την Μυρτώ

Η δίκη του Αχμέτ Βακάς ξεκίνησε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

dikastiria

«Δέχομαι όλες τις κατηγορίες! Ζητώ συγγνώμη από την οικογένεια της Μυρτούς για ο,τι έχω κάνει», είπε ο Πακιστανός που κακοποίησε βάναυσα την κοπέλα το καλοκαίρι του 2012 στη Χρυσή Ακτή της Πάρου κατά την έναρξη της δίκης.

Η δίκη του Αχμέτ Βακάς ξεκίνησε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας λίγο μετά τις 9:30 το πρωί στη Σύρο. Η μητέρα της 17χρονης, κυρία Μαιρη Κοτρωτσου, η οποία θα ζητήσει την καταδίκη του δράστη, επιδίωξε να πλησιάσει το δράστη την ώρα που οι αστυνομικοί τον μετέφεραν στην αίθουσα, ωστόσο, αυτό απετράπη από τους αστυνομικούς!

Φοβερά συγκινημένη και αισθητά κουρασμένη η κυρία Κοτρωτσου παρακολουθεί την εξέλιξη της εκδίκασης η οποία ξεκίνησε πριν από λίγα λεπτά.

Η δίκη έτυχε να συμπέσει με την επιστροφή μάνας και κόρης από τη Βοστόνη, μετά την επτάμηνη νοσηλείας της 17χρονης, σε νοσοκομείο της Αμερικής, προκειμένου να διεξαχθούν μια σειρά από χειρουργικές επεμβάσεις καθώς και ιατρικές εξετάσεις για τη σταθεροποίηση της υγείας της.

Έντονα ταλαιπωρημένη και κουρασμένη η μητέρα της Μυρτούς, δήλωσε ότι κατά την παραμονή τους στη Βοστόνη, περίμενε πολλά περισσότερα για τη βελτίωση της υγείας της μικρότερης κόρης της, ωστόσο όπως είπε η ίδια: «Η Μυρτώ δεν είναι πολύ καλά! Περιμέναμε περισσότερα πράγματα, αλλά δεν έγιναν! Το παιδί μου δεν θα ξαναγίνει ποτέ όπως ήταν. Γι” αυτό ζητώ την καταδίκη του, όχι για μένα αλλά για να δικαιωθεί το παιδί μου»!

Την ίδια ώρα, η νεαρή κοπέλα νοσηλεύεται στο Ειδικό Κέντρο Αποκατάστασης στη Λάρισα. Έχει ήδη εκπονηθεί ένα πλήρες πρόγραμμα αποκατάστασης το οποίο περιλαμβάνει κινησιοθεραπεία, λογοθεραπεία και ένα σύστημα εναλλακτικής επικοινωνίας.

Από το πλευρό της δε λείπει ο πατέρας της, κ Γιάννης Παπαδομιχελάκης ο όποιος μετέβη μαζί της στη Λάρισα, αφού η μητέρα της είχε προγραμματίσει την αναχώρηση της για τη Σύρο.

πηγή: protothema

(Visited 1 times, 1 visits today)
By