Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ένταση για τους συγγενείς των επιβατών του Boeing 777

Η Αστυνομία φέρεται να χτύπησε δύο γυναίκες, σύμφωνα με τα διεθνή media

malaysia

Η προσπάθεια που έκαναν οι συγγενείς των επιβατών του αεροπλάνου των Malaysia Airlines, που αγνοείται εδώ και 12 μέρες, για να παρέμβουν στη καθημερινή συνέντευξη Τύπου για τη τύχη του Boeing, μόνο αίσιο τέλος δεν είχε.

Το επεισόδιο έγινε το πρωί της Τετάρτης, όταν, σύμφωνα με το Sky News, οι συγγενείς των επιβατών επιχείρησαν να ξεδιπλώσουν ένα πανό διαμαρτυρίας μέσα στην αίθουσα της συνέντευξης Τύπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έριξαν στο έδαφος δύο γυναίκες συγγενείς των αγνοουμένων και τις χτύπησαν, πριν τις βγάλουν από την αίθουσα.

Τίποτα ύποπτο από τον έλεγχο στους επιβάτες

Εξάλλου, οι μαλαισιανές αρχές ανέφεραν σήμερα ότι δεν προέκυψε τίποτα το ύποπτο από τον έλεγχο στη λίστα των 239 επιβατών,

ενώ αποκαλύφθηκε ότι ο πιλότος είχε σβήσει «δεδομένα» από τον εξομοιωτή πτήσης που κατασχέθηκε στην κατοικία του.

«Λάβαμε τα αποτελέσματα των ελέγχων που έγιναν στο προφίλ επιβατών απ” όλες τις χώρες με εξαίρεση την Ουκρανία και τη Ρωσία», δήλωσε ο μαλαισιανός υπουργός Μεταφορών και Άμυνας Χισαμουντίν Χουσέιν στη διάρκεια της τακτικής καθημερινής ενημέρωσης των δημοσιογράφων.

«Προς το παρόν δεν έχει βρεθεί καμιά σημαντική πληροφορία για τους επιβάτες», πρόσθεσε. Δύο Ουκρανοί και ένας Ρώσος επέβαιναν στο Boeing 777.

Την ίδια ώρα, η εξέταση του εξομοιωτή πτήσης που κατασχέθηκε στην κατοικία του πιλότου, αποκάλυψε ότι είχαν σβηστεί «δεδομένα».

«Δεδομένα είχαν σβηστεί από τον εξομοιωτή και εμπειρογνώμονες επιχειρούν να τα ανακτήσουν», διευκρίνισε ο Χισαμουντίν.

 

 

By