Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Έντονη κριτική και από τον Παπαδημούλη στον Καρυπίδη

Σήμερα «κληρώνει» για την υποψηφιότητα που είχε προωθήσει η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

syriza660

Η πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ συνεδριάζει σήμερα. Πέμπτη, για το αν θα προχωρήσει στην υποψηφιότητα του Θόδωρου Καρυπίδη για την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Πάντως, το κλίμα στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης μόνο θετικό δε φαίνεται να είναι για τον κ. Καρύδη, και αυτό φανερώνεται και από τον Δημήτρη Παπαδημούλη.

«Το “πάθημα” με την υποψηφιότητα Καρυπίδη, ας μας γίνει μάθημα. Ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται συμμαχίες. Με αξιολόγηση όμως, προσοχή και συλλογικότητα.» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνουμε πως ο γραμματέας του κόμματος Δημήτρης Βίτσας και ο υπεύθυνος Αυτοδιοίκησης Κώστας Πουλάκης βρίσκονται στην Κοζάνη, όπου θα συζητήσουν το «θέμα Καρυπίδη» με τις τοπικές κομματικές δυνάμεις και θα ενημερώσουν στη συνέχεια την Πολιτική Γραμματεία.

Τη διαφωνία της για την υποψηφιότητα Καρυπίδη είχε εκφράσει αρχικά η Αριστερή Πλατφόρμα, αλλά πλέον είναι πολλά τα στελέχη του κόμμαστος που λένε «όχι» στη συγκεκριμένη επιλογή. Με την ευκαιρία επανεξέτασης της υποψηφιότητας Καρυπίδη, η Αριστερή Πλατφόρμα εμμένει και στην αντίθεσή της με την υποψηφιότητα του κ. Βουδούρη.

By