Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Έπεσε» ξύλο στην ΕΡΑ Κομοτηνής

Η διευθύντρια όρμηξε σε δημοσιογράφο την έπιασε από τον λαιμό και τη χτυπούσε.

radiostudioΈνα ακόμη περιστατικό βίας ήρθε να προστεθεί σε όλα τα υπόλοιπα που ακούγονται εδώ και πολύ καιρό στην ΕΡΑ Κομοτηνής. Η διευθύντρια γεγονότων πετάχτηκε ξαφνικά από την καρέκλα της και όρμηξε σε δημοσιογράφο η οποία βρισκόταν στην είσοδο του γραφείου της, την έπιασε από τον λαιμό βγάζοντάς την έξω στον διάδρομο και χτυπώντας την προσπάθησε να την ρίξει κάτω βρίζοντας….

Σύμφωνα με το rodopinews.gr, το πρωί της Τρίτης 6 Μαρτίου λοιπόν δημοσιογράφος έφτασε στον σταθμό για να κάνει την δουλειά της. Για χιλιοστή φορά όμως όπως συμβαίνει όλα αυτά τα χρόνια, υπολογιστές, φαξ, τηλέφωνα, φώτα κ.ο.κ. “χαλάνε” επιλεκτικά όταν στον σταθμό καταφθάνει κάποιο πρόσωπο μάλλον μη επιθυμητό σε κάποιους. “Ετσι και όταν διαπιστώθηκε ξανά “βλάβη” στον υπολογιστή που έπρεπε να γίνει η συγκεκριμένη εργασία η δημοσιογράφος που εδώ και χρόνια εργάζεται σε συνθήκες τρομοκρατίας, τραμπουκισμών και συκοφαντιών εις βάρος της ζήτησε τον λόγο από τους τεχνικούς υπεύθυνους και από την διευθύντρια.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα, ενώ λοιπόν οι τεχνικοί είπαν πως δεν γνωρίζουν τίποτε, δεν μπορούν να κάνουν κάτι κ.ο.κ. η διευθύντρια, σύμφωνα με την αναφορά των γεγονότων πετάχτηκε ξαφνικά από την καρέκλα της και όρμηξε στην δημοσιογράφο η οποία βρισκόταν στην είσοδο του γραφείου της, την έπιασε από τον λαιμό βγάζοντάς την έξω στον διάδρομο και χτυπώντας την προσπάθησε να την ρίξει κάτω βρίζοντας διάφορα ακατάληπτα. Η εργαζόμενη (η οποία δεν είναι η πρώτη φορά που δέχεται ακόμη και τέτοιες τραμπουκικές επιθέσεις – παλαιότερα και από “άνδρα” εργαζόμενο) προσπάθησε να αμυνθεί ενώ ανάμεσά τους μπήκε ο τεχνικός προϊστάμενος ο οποίος και προς στιγμήν έσωσε την κατάσταση. Στην συνέχεια η εργαζόμενη έφυγε από τον σταθμό με ταξί ενώ η κυρία διευθύντρια …επέστρεψε στο αναπαυτικό κάθισμα του διευθυντικού της γραφείου.

Η συνέχεια βέβαια δόθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου η διευθύντρια του σταθμού αναγκάστηκε να έλθει μετά από αυτόφωρη διαδικασία που κινήθηκε εις βάρος της, έπειτα από ιατροδικαστική έρευνα των τραυμάτων της εργαζόμενης και μήνυση που της υποβλήθηκε.

 

 

By