Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ήρθε για να μείνει ο Φιγκερόα

Ο Αργεντίνος επιθετικός πάτησε επί αθηναϊκού εδάφους για να ολοκληρώσει την επιστροφή του στον Παναθηναϊκού.

figueroaΜόνο η ανακοίνωση απομένει για την επισημοποίηση της επιστροφής του Λουτσιάνο Φιγκερόα στον Παναθηναϊκό.

Ο Αργεντίνος που αγωνιζόταν στο δεύτερο μισό του Πρωταθλήματος στους «πράσινους», θα μπορούσε να είχε υπογράψει νέο συμβόλαιο με την λήξη της περσινής σεζόν, όμως ο όρος της ανανέωσης προέβλεπε οτι το «τριφύλλι» θα έπρεπε να του καταβάλει 400.000 το χρόνο, δεν επέτρεψε κάτι τέτοιο.

Έτσι, από τη στιγμή που το καλοκαίρι πέρασε χωρίς να βρει ομάδα, οι δύο πλευρές συζήτησαν υπό διαφορετική οικονομική βάση και κατέληξαν σε συμφωνία για συμβόλαιο ενός έτους.

Κάτι που οδήγησε τον έμπειρο επιθετικό στο να έρθει στην Αθήνα, την Τρίτη το απόγευμα, προκειμένου να… υπογράψει την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, κατά την άφιξή του, παρουσιάστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος, τονίζοντας οτι νιώθει σαν να μην έφυγε ποτέ: «Δεν νιώθω σαν μεταγραφή, καθώς εδώ έπαιζα και πέρυσι. Ουσιαστικά συνεχίζω στην ίδια ομάδα».

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε για τον βαθμό της αγωνιστικής του ετοιμότητας, απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας: «Το συντομότερο δυνατό θέλω να ξεκινήσω προπονήσεις, για να ενσωματωθώ στην ομάδα και να βοηθήσω στις υποχρεώσεις της».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By