Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ήρθε και αποθεώθηκε ο «Βασιλιάς» Ολυμπιακός [βίντεο-εικόνες]

969741_10201042127796107_985895432_nΠάνω από 2.500 οπαδοί των Πρωταθλητών Ευρώπης βρέθηκαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να γιορτάσουν την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου τροπαίου.

Οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» είχαν αρχίσει να καταφθάνουν στην έξοδο 7 των εμπορευμάτων από τις 17:30, παρά το γεγονός η άφιξη από το Λονδίνο ήταν προγραμματισμένη για τις 19:00.

Τελικά, περίπου στις 19:15 η πτήση Α3 4901 της Aegean, προσγειώθηκε στον αεροδιάδρόμο και το πούλμαν παρέλαβε από εκεί τους παίκτες, την τεχνική και την διοίκηση για να τους μεταφέρει στο ΣΕΦ.

Ωστόσο, αυτό θα αργούσε να γίνει, καθώς για περίπου 20 λεπτά, το λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή του Ολυμπιακού, έμεινε μπλοκαρισμένο από τους οπαδούς που πανηγύριζαν το 3 ευρωπαϊκό τρόπαιο στην ιστορία της ομάδας.

922765_10151930658283289_969534385_n

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος έδινε το σύνθημα και ο κόσμος τον ακολουθούσε, καθώς βρισκόταν στα μπροστινά καθίσματα με το βαρύτιμο Κύπελλο. Το… πλήθος όμως, ζητούσε να τους δει στην οροφή του πούλμαν και οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν τους χάλασαν το χατήρι.

Πρώτος ο Άντιτς με τον Παπανικολάου και αμέσως μετά οι Πρίντεζης, Λο και Παναγιώτης Αγγελόπουλος βγήκαν από την καταπακτή με την κούπα, με τον κόσμο να παραληρεί από κάτω.

Τελικά μετά από λίγη ώρα, το… μπλόκο άνοιξε και το πούλμαν βγήκε στην Αττική Οδό, όπου το περίμενε μία πομπή από 10ο και πλέον μηχανάκια για να το συνοδεύσουν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Εκεί υπήρχαν τουλάχιστον 3.000 φίλαθλοι ακόμη, που περίμεναν τον Βασίλη Σπανούλη και την παρέα τους για να τους αποθεώσουν για ακόμη μία φορά.

SEF

Το πούλμαν έφτασε στο φαληρικό γήπεδο στις 21:10 περίπου και μόλις άρχισαν να φαίνονται οι πρώτες μηχανές της αστυνομίας που το συνόδευαν, η νύχτα έγινε… μέρα, από τις φωτοβολίδες και καπνογόνα που άναψαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού.

Αμέσως στήθηκε ένα νέο μπλόκο στο λεωφορείο, που χρειάστηκε αρκετή ώρα μέχρι να φτάσει στο έξω ακριβώς από κλειστό, καθώς ο κόσμος δεν έλεγε να το αφήσει να περάσει…

Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το νέο κύκλο αποθέωσης που ξεκίνησε για τους Πρωταθλητές Ευρώπης, με κάθε παίκτη ξεχωριστά να ακούει το όνομά του από τον κόσμο ρυθμικά.

Οι «ερυθρόλευκοι» φυσικά και δεν θα μπορούσαν να μην ανταποκριθούν και έτσι, η οροφή του poulmanπούλμαν τους φιλοξένησε για ακόμη μία φορά, με τους Άντιτς και Πρίντεζη να δίνουν ρεσιτάλ, με συνθήματα και τραγούδια.

Tελικά στις 21:35 και με την βοήθεια των υπεύθυνων ασφαλείας, ο δρόμος, έστω και με δυσκολία, άνοιξε και το λεωφορείο κατάφερε να φτάσει στον προορισμό του. Τότε όμως ήταν που έγινε ο πραγματικός χαμός.

Και αυτό γιατί παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση αναγκάστηκαν να κάνουν τα τελευταία μέτρα περπατώντας, μέσα από τον κόσμο, με τον Σπανούλη να κρατάει την κούπα στα χέρια, μέχρι να μπουν στα αποδυτήρια του Σ.Ε.Φ και η… φιέστα ουσιαστικά να λάβει τέλος.

By