Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ήττα του Παναθηναϊκού, νεύρα του Αναστασίου [βίντεο]

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» κάρφωσε τους παίκτες για την συμπεριφορά τους στην ήττα με 2-1 από την Παναχαϊκή.

pgepao«Μαύρα» αποδείχθηκαν τα αποκαλυπτήρια των τριών νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του Παναθηναϊκού κόντρα στην Παναχαϊκή.

Ντάνιελ Πράνιτς, Αμπντούλ Ατζαγκούν και Άντριαν Μπαλμπόα έπαιξαν το πρώτο τους ματς, έστω και φιλικό, με την φανέλα του «τριφυλλιού, όμως οι «πράσινοι» απογοήτευσαν με την εμφάνισή τους.

Όχι τόσο λόγω της ήττας με 2-1 που ήρθε με τα γκολ του Σιτόε και του Μπόζιτς στο 12′ και στο 30′ αντίστοιχα, αλλά εξαιτίας της γενικότερης εμφάνισης των παικτών του Γιάννη Αναστασίου.

Οι ευκαιρίες που έκαναν ήταν ελάχιστες και δικαιολογημένα υπάρχουν παράπονα, παρά το γκολ της τιμής στο 93′ που ήταν όμως αυτογκόλ από το Βαγιαρέχο.

Κάτι που επιβεβαιώθηκε από τις δηλώσεις του προπονητή των «πράσινων» μετά το τέλος του αγώνα όταν και είπε: «Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι για κάποια συμπεράσματα. Είναι σημαντικό στη ζωή σου να μένεις ταπεινός και να δουλεύεις για να γίνεσαι καλύτερος.

Όταν δεν έχεις κερδίσει τίποτα και η συμπεριφορά σου δεν είναι αυτή που πρέπει, τότε πρέπει να κάτσουμε όλοι και να καταλάβουμε πως κάτι πάει στραβά».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By