Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αδ. Γεωργιάδης: «Ήταν κοινή απόφαση, δεν με απέσυραν»

«Προβοκάτσιες του ΣΥΡΙΖΑ» τα περί «δαχτυλιδιού διαδοχής» στον Μ. Βορίδη

georgiadis8

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επιχείρησε να ρίξει τους τόνους για την απόφαση να οριστεί ο Αν. Νεράντζης κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. στην τριήμερη συζήτηση στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, στον τηλεοπτικό σταθμό Star.

Ο κ. Γεωργιάδης μίλησε για «κοινή απόφαση», διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς ότι «τον αποσύρανε» και διευκρίνισε ότι μετά από συζήτηση που έγινε στην Κ.Ο. αποφασίστηκε να είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό.

«Πήγα στη Βουλή, κάναμε συζήτηση με τον κ. Μπούρα και τον κ. Νεράντζη και τα μοιράσαμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει την είδηση ότι την εισηγητική ομιλία στη Βουλή θα εκφωνήσει ο υπουργός Υγείας και όχι ο κ. Σαμαράς, που βρίσκεται σήμερα στο Μιλάνο ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε «προβοκάτσιες του ΣΥΡΙΖΑ» όσα λέγονται περί «δαχτυλιδιού διαδοχής» στον Μ. Βορίδη.

«Ο κ. Σαμαράς δεν χρειάζεται να δώσει δαχτυλίδι σε κανένα. Η Ν.Δ. έχει αδιαμφισβήτητο πρόεδρο. Οι συζητήσεις αυτές γίνονται από τον πολιτικό μας αντίπαλο για να στρέψει τη συζήτηση από τα μεγάλα και σημαντικά, στα παραπολιτικά, όπως έγινε και με το εμπάργκο εναντίον μου», τόνισε.

Με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτη, κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι «θέλει να φιμώσει» τον ίδιο και ότι «προσδοκά ότι τα κανάλια θα πάψουν να τον καλούν».

By