Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αθανασίου: Δεν παραιτούμαι για την υπόθεση Μπαλτάκου

Το ενδεχόμενο να παραιτηθεί απέκλεισε ο υπουργός Δικαιοσύνης, με αφορμή το βίντεο με τον πρώην γενικό γραμματέα της κυβέρνησης

baltakos600_210314

Το ενδεχόμενο να παραιτηθεί απέκλεισε ο Χαράλαμπος Αθανασίου, με αφορμή το βίντεο με τον πρώην γενικό γραμματέα της κυβέρνησης, Τάκη Μπαλτάκο, ο οποίος αναφέρεται στον υπουργού Δικαιοσύνης. «Σε καμία περίπτωση, δεν έχω σκεφτεί να παραιτηθώ. Αυτά είναι αστειότητες», επισήμανε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στον ANT1, ο κ. Αθανασίου ξεκαθάρισε ότι δεν έχει παρέμβει στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, ενώ τοποθετήθηκε και για την περίπτωση του κ. Μπαλτάκου. «Κακώς έκανε μία τέτοια συνομιλία με βουλευτή ο οποίος εμπλεκόταν με θέματα δικαιοσύνης. Του ζήτησα εξηγήσεις και μου είπε ότι συζήτησα με τον Κασιδιάρη, για να τον αποφύγω», τόνισε ο κ. Αθανασίου, υπογραμμίζοντας: «Όσον με αφορά, αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Με θίγουν προσωπικά αυτά που λέει ο Μπαλτάκος στο βίντεο».

Παράλληλα, ο κ. Αθανασίου άσκησε έντονη κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καλά θα κάνει να ασχοληθεί με τα εσωτερικά του προβλήματα και τις παλινωδίες των στελεχών του, ενώ υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να ενοχοποιήσει το σύνολο της κυβέρνησης.

By