Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Aυτό είναι το ακριβότερο κινητό στον κόσμο

 7.900 ευρώ η εναρκτήρια τιμή του μοντέλου

vertuΤο λένε «Vertu Ti» κι εκτός από το ότι είναι το ακριβότερο κινητό τηλέφωνο στον κόσμο, είναι το μοναδικό που διαθέτει 24ωρη τεχνική υποστήριξη για την πλέον απλή ή σύνθετη επιθυμία του χρήστη του.

Δεν είναι μόνο η επίστρωση της οθόνης από ζαφείρι και η επένδυση από τιτάνιο, που καθιστά τη συσκευή τέσσερις φορές πιο ανθεκτική από τις υπόλοιπες ή το μαύρο δέρμα και τα κεραμικά μέρη που αιτιολογούν την εναρκτήρια τιμή του μοντέλου Ti στα 7.900 ευρώ.

Είναι και το επίπεδο υπηρεσιών του «έξυπνου» τηλεφώνου που το καθιστά ανώτερο από τα λοιπά κινητά τηλέφωνα. Η εταιρεία Vertu παρέχει δωρεάν τεχνική υποστήριξη στους χρήστες της για όλο το 24ωρο, είτε μέσω γραπτού μηνύματος, είτε μέσω φωνητικών εντολών, είτε ακόμη, μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος. Ο κάθε κάτοχος έχει το δικό του, προσωπικό «θυρωρό», όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται η συγκεκριμένη υπηρεσία, προκειμένου να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του.

Για παράδειγμα, αν ο χρήστης θέλει να βρει εισιτήρια για μια θεατρική παράσταση, μπορεί να επικοινωνήσει με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών κι αυτό, μέσα σε… χρόνο dt, θα εκπληρώσει την επιθυμία του. Αν ο κάτοχος θέλει μια εναέρια βόλτα με λιαρ τζετ, τότε η συγκεκριμένη υπηρεσία, μέσα σε λίγο διάστημα, του βρίσκει ένα αεροπλάνο που να ενοικιάζεται για τα… μάτια του και μόνο.

Η υπηρεσία αυτή είναι δωρεάν για τους πρώτους 12 μήνες με την αγορά της συσκευής, ωστόσο οι πελάτες που επιθυμούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τον προσωπικό «θυρωρό» θα πρέπει να πληρώνουν μια ετήσια συνδρομή που ξεκινάει, ανάλογα με το επίπεδο υπηρεσιών, από 2.300 ευρώ.

Στην αγορά θα κυκλοφορήσουν μόλις 184 κομμάτια του Vertu Ti και τα οποία συναρμολογούνται από έναν και μόνο Βρετανό τεχνίτη, ο οποίος υπογράφει μάλιστα την κάρτα SIM της συσκευής.

 

Πηγή: tovima

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By