Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ακόμα σκοράρει η Ρεάλ Μαδρίτης στη Γερμανία

Από δύο γκολ ο Ρονάλντο και ο Μπενζεμά

cr7

Μπορεί οι επισκέψεις της στη Γερμανία να μην της βγαίνουν συνήθως σε καλό, όμως η Ρεάλ Μαδρίτης δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στη Σάλκε. Οι «μερένχες» έκαναν «πάρτι» στη «Veltins Arena» και διέσυραν με σκορ 6-1 την ομάδα του Κέλερ.

Η… παρέλαση της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι ξεκίνησε από νωρίς καθώς μόλις στο 13ο λεπτό ο Μπενζεμά έκανε το 1-0. Στη συνέχεια ο Μπέιλ εκμεταλλεύτηκε τα κενά στην άμυνα των Γερμανών και με ωραίο σόλο έκανε το 2-0 στο 21’, το οποίο διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου παρά τις χαμένες ευκαιρίες του Ρονάλντο.

Ο «CR7» δεν γινόταν να λείψει από τα… μάτριξ του γηπέδου και όταν το όνομά του μπήκε δίπλα σ’αυτά των συμπαικτών του έγινε με εμφατικό τρόπο. Ο Πορτογάλος «χόρεψε» τον αμυντικό της Σάλκε στο 52’ και με δυνατό αριστερό σουτ νίκησε τον Φέρμαν. Η «βασίλισσα» δεν σταμάτησε ούτε εκεί καθώς έπειτα από όμορφη ομαδική προσπάθεια ο Μπενεζεμά στο 57’ έκανε τέσσερα τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 69’ ο Μπέιλ βρήκε εκτεθειμένη την αντίπαλη άμυνα κάνοντας το 5-0. Στο φινάλε της αναμέτρησης ο Ρονάλντο έκανε το 6-0, ενώ ο χορός των γκολ έκλεισε με εκπληκτικό τέρμα του Χούντελαρ ένα λεπτό αργότερα (90’).

Πηγή: sport-fm.gr

By