Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αλαφούζος: «Διαφωνούμε με τον Ολυμπιακό»

ALAFOUZOS-GIANNIS-32Νέο κόντρα μεταξύ Παναθηναϊκού και «ερυθρόλευκων» μετά την ολοκλήρωση της Γενικής Συνέλευσης των «πράσινων».

Ο Γιάννης Αλαφούζος εξερχόμενος από τα γραφεία της ΠΑΕ, σε ερώτηση για το αν το «τριφύλλι» θα συμπλεύσει μαζί με τον ΠΑΟΚ, ενάντια στον Ολυμπιακό, απάντησε: «Διαφωνούμε με τις πρακτικές τις διοίκησης του Ολυμπιακού. Δεν είμαστε εναντίον του Ολυμπιακού ή οποιασδήποτε άλλης ομάδας, ούτε υπάρχει μπλοκ με ΠΑΟΚ.

Απλά διαφωνούμε με τον τρόπο που η διοίκηση του Ολυμπιακού χειρίζεται τις δυνάμεις που της δίνει η θέση που έχει, διαφωνούμε πάρα πολύ με τον τρόπο που λειτουργεί η Σούπερ Λίγκα, διαφωνούμε ακόμα περισσότερο με την ΕΠΟ. Υπάρχουν ποινικές έρευνες για τη διοίκηση της ΕΠΟ. Πάντως δεν έχουμε μέτωπο κατά του Ολυμπιακού».

Όσον αφορά τα όσα έγιναν κατά την διάρκεια της Γ.Σ, το ομολογιακό δάνειο ύψους 5 εκατομμύριο εγκρίθηκε, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να γνωστοποιεί πως ήδη έχει προεισπραχθεί 1,5 εκατομμύριο.

Το δάνειο αυτό, θα αποπληρωθεί σε εφτά χρόνια και σε τρεις δόσεις με την εταιρεία που υπογράφει τη δανειακή σύμβαση να είναι η Sortivo International Ltd, η οποία είναι Γιάννη Αλαφούζου.

By