Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ανάσα για την ΑΕΚ, στο γκρεμό ο Άρης

super_league1000Βίοι αντίθετη για ΑΕΚ και Άρη μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του για τις 26 αγωνιστική. Η Ένωση έστω και με αρκετό άγχος κατάφεραν να επικρατήσουν της Βέροιας 2-1 στο ΟΑΚΑ, ενώ οι Θεσσαλονικείς απώλεσαν νέο έδαφος στην μάχη για την παραμονή, μετά την ήττα τους με 2-0 στα Γιάννενα.

Στο Ολυμπιακό Στάδιο το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, που μόλις στο 3ο λεπτό προηγήθηκαν με τον Φούντα, ωστόσο η ώρα περνούσε και το γκολ που θα έδιωχνε τελείως το άγχος δεν ερχόταν. Έτσι, ο Ολαϊτάν στο 75΄ επανέφερε τους εφιάλτες υποβιβασμού στον Λίνεν, όμως την απάντηση την είχε ένας παίκτης που έχει γνωρίσει σκληρή κριτική το τελευταίο διάστημα. Ο Κατίδης στο 84’, εκμεταλλεύτηκε την σέντρα σουτ του Κορδέρο και έδωσε την σημαντικότατη νίκη στην ομάδα του με 2-1.

Νωρίτερα, ο Άρης σε έναν αγώνα ζωής και… θανάτου, του έτυχαν όλα… ανάποδα. Είχε τρία δοκάρια με τους Αγκάνθο (2) και Γιαννιώτα, ενώ είδε τους Ζαραδούκα και Ηρακλή, να κάνουν… δώρο το πρώτο γκολ του ΠΑΣ στον Ίλις (36’). Έτσι, η νέα αδράνεια της οπισθοφυλακής που ήρθε στο 64’ και βοήθησε τον Κοροβέση να διαμορφώσει το τελικό 2-0, μείωσε ακόμη περισσότερο τις ελπίδες των «κιτρινόμαυρων» για παραμονή στην SuperLeague… Την ίδια ώρα όμως διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες των γηπεδούχων για ευρωπαϊκή έξοδο…

Στο άλλο ματς της ημέρας, Λεβαδειακός και ΟΦΗ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1.
[space size=»30″]

By