Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Αναβάπτιση στο καραμανλικό παρελθόν» η εκδήλωση της ΝΔ στη Χαλκιδική

Εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια της ΝΔ στη Χαλκιδική

karamanlhs_samaras

 

Ανήμερα της επετείου ίδρυσης, το μεθεπόμενο Σάββατο 4 Οκτωβρίου, ο Αντώνης Σαμαράς θα μιλήσει για το παρόν και το μέλλον της Κεντροδεξιάς, απευθύνοντας προσκλητήριο ενότητας

Με κατ” αρχήν επιδίωξη την «αναβάπτιση στο καραμανλικό παρελθόν» και ευρύτερο στόχο τη συστράτευση του συνόλου των δυνάμεων της Κεντροδεξιάς, ξεκινούν το Σάββατο από τη Χαλκιδική οι εκδηλώσεις για την τεσσαρακοστή επέτειο από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας στις 4 Οκτωβρίου 1974.

Η εκδήλωση οργανώνεται συμβολικά στο ξενοδοχείο Athos Pallas, στο χώρο που έγινε το πρώτο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και βασικός ομιλητής θα είναι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ενώ θα λάβουν ακόμη στενοί συνεργάτες του ιδρυτή του κόμματος Κωνσταντίνου Καραμανλή, όπως οι πρώην υπουργοί Πέτρος Μολυβιάτης και Γιάννης Βαρβιτσιώτης, καθώς και ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Παρών στην εκδήλωση θα είναι και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, παρά τη φημολογία που ήθελε τις προηγούμενες ημέρες να είναι επιφυλακτικός ως προς τη συμμετοχή του, εξαιτίας των σεναρίων περί αποστολής προσκλήσεων σε πρόσωπα, όπως ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, που απομακρύνθηκαν από τη Νέα Δημοκρατία επί των ημερών του.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Συγγρού, το μεθεπόμενο Σάββατο, 4 Οκτωβρίου, ανήμερα της επετείου, θα ακολουθήσει νέα εκδήλωση στην Αθήνα, όπου ο κ. Σαμαράς θα μιλήσει για το παρόν και το μέλλον του κόμματος και, κατά τους συνεργάτες του, θα απευθύνει προσκλητήριο ενότητας όλων των δυνάμεων της Κεντροδεξιάς.

By