Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αναστασιάδης: «Για μένα δεν υπάρχει δικαιολογία και χρόνος… Θα μπορούσα να φύγω αν χάναμε…».

Στην κριτική που ασκείται στον ίδιο αλλά και στους ποδοσφαιριστές του αναφέρθηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης μιλώντας μετά από την πρόκριση του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League.

thumbnail«Θα μπορούσαμε να τελειώσουμε την πρόκριση στο πρώτο ματς αλλά δεν έγινε. Έτσι ήθελε και η Παναγία να γίνει. Και οι άλλοι άνθρωποι είναι. Σήμερα όμως μας τα έδωσε όλα η Παναγία και θέλω να την ευχαριστήσω γιατί δεν έχω να ευχαριστήσω κάποιον άλλον εκτός από την Παναγία και τους παίκτες μου. Στο ματς με την Καλλονή έπρεπε μέχρι το 30’ να κερδίζουμε… 9-0. Δεν ξέρω εσείς τι βλέπετε. Σήμερα ήμασταν πιο αγχωμένοι εξαιτίας και του σκορ του πρώτου αγώνα», είπε ο Αναστασιάδης και συνέχισε δίνοντας βάρος στην κριτική του, στον αγώνα πρωταθλήματος.

«Την Κυριακή χάσαμε βαθμούς γιατί μπορούσαμε να κάνουμε τα πράγματα πολύ εύκολα αλλά δεν τα κάναμε. Αλλά όλα είναι θέμα της Παναγίας. Μόλις μας φτάνει στα όριά μας, τότε μας τα δίνει όλα. Ελπίζω να μας τα δώσει και την Κυριακή γιατί έχουμε πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα (τον Πλατανιά) με πολύ καλό προπονητή γιατί ο ΠΑΟΚ πρέπει να νικήσει για να έχει ηρεμία. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα είναι άσχημο. Θα αρχίσουν οι βροντές και οι καταιγίδες. Επαναλαμβάνω ότι θα είναι πολύ πιο δύσκολο ματς. Γνωρίζω πολύ καλά τον ΠΑΟΚ και πως λειτουργεί όταν είμαι εγώ. Για εμένα δεν υπάρχει δικαιολογία και χρόνος, δεν υπάρχει τίποτα. Σε εμένα φορτώνονται όλα γιατί πρέπει να τα φορτωθώ».

Αποκαλυπτικός ο κόουτς: «Αν ήταν να φύγω σήμερα θα έφευγα πολύ χαρούμενος για την δουλειά που έχω κάνει αυτούς τους μήνες με τους παίκτες. Όταν είναι ο Θεός μαζί μου δεν μπορεί να μου κάνει κανείς τίποτα. Θα μπορούσα να φύγω και σήμερα εάν δεν προκρινόμασταν. Έτσι γίνεται, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Και την Κυριακή αν το αποτέλεσμα δεν είναι καλό τότε τα πράγματα θα είναι άσχημα για εμένα. Οι παίκτες και οι προπονητές είναι για να κάνουν τον κόσμο χαρούμενο και τη διοίκηση ικανοποιημένη. Είναι πολύ απλά τα πράγματα. Αυτά που λέτε ότι με έχει εγκαταλείψει η διοίκηση κτλ είναι αστεία. Οι άνθρωποι που βρίσκονται εδώ είναι για να λύνουν προβλήματα όπως πιστεύω πως πρέπει να είστε κι εσείς οι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ. Εγώ δεν λαμβάνω υπόψη αυτούς που με βρίζουν τους οποίους τους ευχαριστώ γιατί, όταν με βρίζουν τα πράγματα πάνε καλύτερα».

Σε τροχαίο

Αργά το βράδυ σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ο Αγγελος Αναστασιάδης. Επιστρέφοντας στην κατοικία του στους Νέους Επιβάτες είχε ένα τροχαίο αλλά, ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε ούτε αυτός, αλλά ούτε και κανένας άλλος και γλίτωσε με κάποιες υλικές ζημιές στο όχημά του.

By