Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αναστασιάδης: «Χάσαμε από δικά μας λάθη» -αποδοκιμασίες στην Τούμπα

«Ήταν μεγάλη αδικία αυτό που έγινε. Δυο φάσεις, δυο δικά μας λάθη, δυο γκολ από το πουθενά. Έτσι το `θελε η Παναγιά. Ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό. Εκανε δυο φάσεις κι έβαλε δυο γκολ. Συγχαρητήρια στα παιδιά…» είπε Αγγελος Αναστασιάδης αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στην Τούμπα.

ÁÍÁÓÔÁÓÉÁÄÇÓ ÐÁÏÊ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ  ANASTASIDISPAOK - PANATHINAIKOS (SUPERLEAGUE 2014-2015)Αργότερα, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στα λάθη των παικτών του. «Ήταν ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα. Κάναμε λάθη που τα πληρώσαμε πολύ σοβαρά. Κάναμε δύο αναγκαστικές αλλαγές. Το αποτέλεσμα είναι πολύ άδικο για εμάς. Τρεις φάσεις ο Παναθηναϊκός, ένα στημένο και δύο λάθη δικά μας. Βέβαια, αν δεν γίνει λάθος δεν βγαίνει γκολ, όμως εμείς τα πληρώσαμε 100%. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, θέλαμε τη νίκη για να ξεκουραστούμε με καλή ψυχολογία», είπε ο Αναστασιάδης στη συνέντευξη Τύπου.

«Τα λάθη είναι της στιγμής, δεν είναι συνεχόμενα. Και ο Παναθηναϊκός έκανε λάθη αλλά δεν τα εκμεταλλευτήκαμε. Είναι κρίσιμη η φάση του Παπαδόπουλου, που θα μπορούσαμε να κάνουμε το 2-1 και να τελειώσουμε το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός αναγκάστηκε να κάνει λάθη, τον είχαμε στο μισό γήπεδο στο 80% του αγώνα. Αυτό δεν είναι εύκολο για μια ομάδα με 60 ώρες ξεκούρασης, γι` αυτό είμαστε ικανοποιημένοι από τα παιδιά. Σαν ομάδα δεν μπορούμε να λειτουργούμε ανάλογα με το αποτέλεσμα, δεν μπορούμε να τα ισοπεδώσουμε όλα. Υπάρχει μία ομάδα που παλεύει μέσα στο γήπεδο. Το φοβόμουν το παιχνίδι διότι κάθε φορά που θα κάνουμε ένα αποτέλεσμα και ψηλώνουμε, τρελαίνομαι. Αυτό είναι το μεγάλο μου πρόβλημα. Όχι η άμυνα ή η επίθεση. Δεν δέχομαι την κούραση ως δικαιολογία, πληρώνονται οι παίκτες γι` αυτό που κάνουν», υποστήριξε ο τεχνικός του δικέφαλου που μίλησε επίσης:

Για τους νεότερους παίκτες: «Τα παιδιά δεν είναι έτοιμα για τέτοιες καταστάσεις. Είναι για να τα βάλεις όταν το σκορ είναι 3-0, δεν είναι για πρωταθλητισμό ακόμη , αλλιώς θα τα χάσεις».

Για τον Σαλπιγγίδη: «Ο Σαλπιγγίδης παίζει σε μια θέση και κάνει μια δουλειά που κάνει πολλά για την ομάδα. Κανείς άλλος δεν μπορεί να το κάνει. Έχει ένα πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί καιρό. Πονάει το πόδι του».

Φυσικά, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν δέχθηκαν αδιαμαρτύρητα την ήττα. Κάποιοι αποδοκίμασαν τον Νίκο Σπυρόπουλο. Βγαίνοντας από τα αποδυτήρια του γηπέδου της Τούμπας ο παίκτης για να πάει στο αυτοκίνητο δέχτηκε λεκτική επίθεση από τους συγκεκριμένους οπαδούς που τον γιούχαραν και του φώναξαν «ντροπή σου» . Εκτός του Σπυρόπουλου, πάντως, άκουσε τα εξ αμάξης και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος αποχώρησε με αυτοκίνητο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

 

By