Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ανεβάζει ρυθμούς ο Μάκης Καλαράς!…

Στη Αυστρία και το χιονοδρομικό κέντρο pitztal glacier στην πόλη Τιρόλο, που αποτελούν τον πρώτο σταθμό για τον πρωταθλητή του αλπικού σκι, βρίσκεται ο Μάκης Καλαράς…

…ενόψει της προετοιμασίας του για τους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες «Σότσι 2014».

kalaras

 

Ο Έλληνας αθλητής καθημερινά κατεβάζει τους χρόνους του και δείχνει να βρίσκεται πιο κοντά στους παραολυμπιακούς αγώνες στο Σότσι από 5 έως 16 Μαρτίου 2014. Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για προπόνηση και προετοιμασία, καθώς επιτρέπει στον Μάκη να είναι όσες περισσότερες ώρες μπορεί στις πίστες… τουλάχιστον 6 ώρες κάθε μέρα.

[pullquote style=»border-left»]Ο αθλητής του « Ηρόδικου Κομοτηνής» τελειώνει την πρώτη φάση της προετοιμασίας του στην Αυστρία 2 Νοεμβρίου όπου και επιστρέφει στην χώρα μας. Στης 10 του μηνός ο “υπερδραστήριος” παραολυμπιονίκης για αποσυμπίεση όπως λέει, θα λάβει μέρος στον κλασικό μαραθώνιο Αθηνών. Στις 13 Νοέμβριου αλλάζει ήπειρο και πετάει για Καναδά όπου ξεκινά το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του , 21 με 23/11 θα συμμετάσχει, στα αγώνισμαtα SUPER G και GIANT SLALOM οι αγώνες αυτοί είναι ένα καλό τεστ να δει την αγωνιστική του κατάσταση και τους χρόνους του σε συνθήκες αγώνα.

Ο Μάκης θα παραμείνει στο Καναδά και στο winter park colorado να συνεχίσει τις προπονήσεις του μέχρι 28/11 όπου γυρίζει στην χώρα μας. Επόμενος σταθμός τα βουνά της Ελβετίας 4 Δεκέμβρη, και 10 με 12/12 αγωνιστικό διήμερο ,οδικός την επομένη για Αυστρία και στο Τιρόλο και 13 με 21 /12για τρεις διοργανώσεις στο pitztal glacier.[/pullquote]

Στης 22.12 επιστροφή Ελλάδα και γιορτές πάνω στο sit ski και μακριά από το σπίτι του 24/12 αναχώρηση καθώς αρχές του χρόνου 1-3 Ιανουαρίου θα αγωνιστεί στο winter park colorado επιστροφή 8/1, επόμενη στάση στο μακρύ αγωνιστικό αυτό ταξίδι Ισπανία , Ρωσία και έχει και συνέχεια για τη συγκομιδή πολύτιμων βαθμών κατάταξης (ranking points) που θα του δώσει την συμμετοχή στους παραολυμπιακούς αγώνες.

καλαρας10

Στην δύσκολη αυτή προσπάθεια και το ταξίδι του Έλληνα πρωταθλητή για τους παραολυμπιακούς αγώνες βρίσκονται οι χορηγοί του DEMO, WIND,και BSB.

Δείτε το καταπληκτικό βίντεο :

 

[video_embed][/video_embed]

ΠΗΓΗ: newsitamea.gr

By