Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ανεξαρτοποιήθηκαν Γιαταγάνα- Γιοβανόπουλος

Η βουλευτής Α ´ Θεσσαλονίκης φέρεται ενοχλημένη από την στήριξη του Πάνου Καμμένου στον αντάρτη Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα

giataganaA

Την ανεξαρτητοποίηση τους από την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανακοίνωσαν με επιστολή τους προς τον Πρόεδρο της Βουλής, η Χρυσούλα Γιαταγάνα και ο Κώστας Γιοβανόπουλος.

Η βουλευτής Α ´ Θεσσαλονίκης φέρεται ενοχλημένη από την στήριξη του Πάνου Καμμένου στον αντάρτη Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες επιθυμούσε να στηριχθεί ο γιος της στη θέση του Αντιπεριφερειάρχη.

Οι λόγοι ανεξαρτητοποίησης του βουλευτή Ημαθίας που κατείχε την θέση του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, αναφέρονται στην κοινή ανακοίνωσή τους.

Την επιστολή προς τον πρόεδρος της Βουλής,  Βαγγέλη Μειμαράκη την υπογράφουν μαζί. Μετά την ανεξαρτητοποίηση τους, η κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων μειώνεται στους 15 βουλευτές.

Από την πλευρά τους οι ΑΝΕΛ κάνουν λόγο για αποστασία και υποστηρίζουν ότι η ανεξαρτητοποίηση των δύο βουλευτών «αποδεικνύει πόσο μας φοβούνται».

Στους διαδρόμους της Βουλής, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Μαρίνος Ουζουνίδης άφηνε αιχμές προς τους δύο βουλευτές λέγοντας ότι αν δεν ήταν ο Πάνος Καμμένος δεν θα μας ήξερε ότι η μάνα τους.

Διαβάστε την επιστολή των δύο βουλευτών

Διαβάστε την ανακοίνωση των ΑΝΕΛ

By