Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ανεύθυνη η θεωρία των δύο άκρων, λέει ο Παυλόπουλος

Απίθανες και ανεύθυνες οι θεωρίες των δύο άκρων, σύμφωνα με τον Προκόπη Παυλόπουλο.

fosphotos.com
fosphotos.com

Ευθείες βολές εξαπέλυσε ο καραμανλικός πρώην υπουργός Προκόπης Παυλόπουλος κατά του Μεγάρου Μαξίμου, χαρακτηρίζοντας τη θεωρία των δύο άκρων απίθανη και ανεύθυνη και καταγγέλλοντας όσους την υιοθετούν ότι «ρίχνουν νερό στο μύλο της Χρυσής Αυγής».

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σε συνέντευξη του στο Real FM δήλωσε ότι η άποψη του είναι σαφής και έχει εκφραστεί από την πρώτη ημέρα «που ακούστηκαν όλες αυτές οι απίθανες και ανεύθυνες θεωρίες περί δύο άκρων» και πρόσθεσε:

«Είναι αδιανόητο αυτή τη στιγμή, στο πλαίσιο της ελληνικής πολιτείας και του ελληνικού πολιτεύματος, να χαρακτηρίζεται καθ’ οιοδήποτε τρόπο, αμέσως η εμμέσως, η αξιωματική αντιπολίτευση “άκρο” και να επικρέμαται πάνω από αυτήν τέτοιου είδους εντός εισαγωγικών “απειλές”».

Ο κ.Παυλόπουλος επισήμανε ότι βάζει εισαγωγικά στα περί «άκρου» γιατί είναι «αστείο και να τα κουβεντιάζουμε», διότι «με τον τρόπο αυτό παραβιάζεις, πρώτον, τη δημοκρατική αρχή, δηλαδή, τη λαϊκή ετυμηγορία και δεύτερον, το θεσμικό ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αυτός είναι κορυφαίος, μη το ξεχνάμε αυτό».

Δήλωσε μάλιστα: «Δεν είναι δυνατόν αυτές τις κρίσιμες ώρες, να γίνεται συζήτηση υπό αυτούς τους όρους, γιατί ρίχνει πραγματικά “νερό στο μύλο” της Χρυσής Αυγής, γενικότερα, όταν ξέρουμε ότι ο πραγματικός εχθρός της δημοκρατίας, τούτη την ώρα, είναι η Χρυσή Αυγή και το έχει αποδείξει».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By