Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ανθρώπινη αλυσίδα γύρω από τον Λευκό Πύργο κατά της βίας

πανελλαδική καμπάνια της Ν.Δ.

www.fosphotos.com/Alexandros Katsis
www.fosphotos.com/Alexandros Katsis

Ανθρώπινη αλυσίδα γύρω από τον Λευκό Πύργο σχημάτισαν μέλη και στελέχη της Ν.Δ. και της ΟΝΝΕΔ στη Θεσσαλονίκη κι έστειλαν μήνυμα εναντίον της βίας, από όπου και αν προέρχεται, συμμετέχοντας στην πανελλαδική καμπάνια της Ν.Δ. με το σύνθημα «φτάνει πια».

«Η βία είναι καταδικαστέα από όπου κι αν προέρχεται», δήλωσε ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, που πήρε μέρος στη δράση της Ν.Δ. Αναφερόμενος στο θέμα της Χρυσής Αυγής ο κ. Καράογλου παρατήρησε πως κάποιοι έσπευσαν να πανηγυρίσουν επειδή κάποιοι βουλευτές της αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και πρόσθεσε πως η δικαιοσύνη κάνει καλά τη δουλειά της και τα πράγματα θα γίνουν όπως πρέπει να γίνουν.

Εκεί ήταν ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Ορφανός και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος υπογράμμισε: «Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο και προς πολλές κατευθύνσεις: Η βία δεν μπορεί να αποτελεί λύση σε κανένα από τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα και η ελληνική κοινωνία».

Επίσης, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης της Ν.Δ., Μηνάς Σαμαντζίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Θεοφάνης Παππάς, η δημοτική σύμβουλος, Αννα Ευθυμίου, και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Καραγιάννης, ο οποίος επισήμανε ότι οι νέοι δεν θα μπορούσαν να λείψουν από μια τέτοια εκδήλωση για ένα θέμα που τους αφορά.

Πηγή: ΑΜΠΕ

(Visited 1 times, 1 visits today)
By