Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ανοίγουν τα πρώτα Goody’s στη Μελβούρνη

Η εταιρεία μετρά ήδη 153 καταστήματα σε 7 χώρες

goodys

Στο ισόγειο του νεόδμητου Ελληνικού Κέντρου της Κοινότητας Μελβούρνης στο κέντρο της πόλης θα λειτουργήσει το πρώτο ελληνικό εστιατόριο Goody΄s της Αυστραλίας.

Η Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης επιβεβαίωσε ότι η καλύτερη προσφορά για την ενοικίαση του ισογείου του Κέντρου της έγινε από τα γνωστά ελληνικά οικογενειακά εστιατόρια Goody΄s.

Της κίνησης για τη λειτουργία του πρώτου εστιατορίου Goody΄s στην Αυστραλία πρωτοστατούν οι γνωστοί επιχειρηματίες της Μελβούρνης κ. Κώστας Ταγκαλάκης και κ. Γιώργος Ηλιόπουλος.

Η σχετική ανακοίνωση έγινε παρουσία του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή της εταιρίας, Γιώργο Βασιλαρά, που επισκέφθηκε τη Μελβούρνη για να βοηθήσει στο σχεδιασμό της σημαντικής αυτής προσπάθειας στην Αυστραλία.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης κ. Βασίλης Παπαστεργιάδης καλωσόρισε την αντιπροσωπεία της Goody΄s λέγοντας:

«Χαιρόμαστε που καλωσορίζουμε ένα πολύ γνωστό εμπορικό σήμα, όπως αυτό της Goody΄s, στο Ελληνικό Κέντρο και στην ιστορική ελληνική περιοχή της Μελβούρνης. Με 153 καταστήματα ήδη σε 7 χώρες, είμαστε βέβαιοι ότι θα πετύχει και εδώ, στην οδό Λόνσντεϊλ και στην Αυστραλία».

By